pregleda

Ženski blejzer svetlo-sive boje


Cena:
795 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Krnjevo,
Velika Plana
Prodavac

onlight (13)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 13

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 46
Boja: Siva
Veličina (USA): XL
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Poliester

Elegantan blejzer svetlo-sive boje ravnog kroja sa reverima i ukrasnim vezom od grudi ka ramenima. Lagan i kvalitetan poliester.Kupljen u Nemačkoj,par puta obučen. Duzina 82cm, obim grudi 100cm, duzina rukava 60cm. Dobro stoji i na suknju i na pantalone.Vrlo je elegantan, u odlicnom stanju.

Postarinu placa kupac.Uz prethodni dogovor sa potencijalnim kupcem preko kupindo poruka moguce je placanje pouzecem, drugacije slanje od navedenog kao i termin za licno preuzimanje na adresi.Ako vam se za odredjeni predmet cena cini previsoka, moguc je i dodatni popust uz prethodni dogovor porukama. Za dodatna objasnjenja u vezi predmeta na mojim aukcijama uvek cu rado da odgovorim preko kupindo poruka.

Predmet: 36385707
Elegantan blejzer svetlo-sive boje ravnog kroja sa reverima i ukrasnim vezom od grudi ka ramenima. Lagan i kvalitetan poliester.Kupljen u Nemačkoj,par puta obučen. Duzina 82cm, obim grudi 100cm, duzina rukava 60cm. Dobro stoji i na suknju i na pantalone.Vrlo je elegantan, u odlicnom stanju. 36385707 Ženski blejzer svetlo-sive boje

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.