pregleda

Fenomenalne, nove zimske cipele 31


Cena:
1.500 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

AleksandraMare (298)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 546

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 18 cm
Broj: 31
Boja: Šarena
Tip: Cipele
Namenjeno za: Dečake

Potpuno nove dečije cipele. Dobijene na poklon, iz inostranstva, ali nisu nošene jer su male. Na njima piše 32 ali su realno 31, zato sam tako stavila, Unutrašnje gazište 18 cm. Super tople, postavljene. Na njima piše da su vodootporne, ali nismo probali jer su male. Inače su fenomenalne, kombinacija braon, teget, crne.

Za sve informacije o predmetu ili načinu plaćanja i slanja, stojim vam na raspolaganju. Pitajte sve što vas zanima pre kupovine. Reklamacije ne primam i novac, nakon kupovine, ne vraćam.

Predmet: 73128837
Potpuno nove dečije cipele. Dobijene na poklon, iz inostranstva, ali nisu nošene jer su male. Na njima piše 32 ali su realno 31, zato sam tako stavila, Unutrašnje gazište 18 cm. Super tople, postavljene. Na njima piše da su vodootporne, ali nismo probali jer su male. Inače su fenomenalne, kombinacija braon, teget, crne. 73128837 Fenomenalne, nove zimske cipele 31

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.