pregleda

Skechers original, preslatke i savrsene! 22, 13 cm


Cena:
719 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

snaja (296)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 542

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 13 cm
Broj: 22
Boja: Šarena
Namenjeno za: Devojčice
Tip: Patike

Skechers original, preslatke i savrsene! broj 22, 13 cm je unutrasnje gaziste, a spoljasnji djon cak 16,5 cm jer Skechers ima takve djonove koji siroko nalezu na tlo i obezbedjuju maksimalnu stabilnost, ergonomiju i prijatnost hpda. Lagane kao pero, od savrsenih materijala i boja. Djon im je od memorijske pene, a po njima je srebrni lame. Spolja su u kombinaciji roze i plave boje, unutra kivi zelene...preslatke, prevesele, prosto svedoce o radosti decije igre. Placene su preko 4000 din, cena im je potpuno simbolicna, s obzirom da su kao nove i nosene svega mesec dana pre zime...posle zime su bile ubedljivo male. Najtoplije preporucujem!

POGLEDAJTE MOJU CELOKUPNU PONUDU I PITAJTE ZA POPUST KOD KUPOVINE VISE OD JEDNOG ARTIKLA :)

Predmet: 61761241
Skechers original, preslatke i savrsene! broj 22, 13 cm je unutrasnje gaziste, a spoljasnji djon cak 16,5 cm jer Skechers ima takve djonove koji siroko nalezu na tlo i obezbedjuju maksimalnu stabilnost, ergonomiju i prijatnost hpda. Lagane kao pero, od savrsenih materijala i boja. Djon im je od memorijske pene, a po njima je srebrni lame. Spolja su u kombinaciji roze i plave boje, unutra kivi zelene...preslatke, prevesele, prosto svedoce o radosti decije igre. Placene su preko 4000 din, cena im je potpuno simbolicna, s obzirom da su kao nove i nosene svega mesec dana pre zime...posle zime su bile ubedljivo male. Najtoplije preporucujem! 61761241 Skechers original, preslatke i savrsene! 22, 13 cm

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.