pregleda

Bebi cizmice - kao nove


Cena:
351 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Palilula,
Beograd-Palilula
Prodavac

minimary4 (266)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 323

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 11 cm
Broj: 17
Boja: Ljubičasta
Namenjeno za: Devojčice
Tip: Nehodajuća

Nehodajuce cizmice - kao nove, vrlo malo nosene zato sto smo ih dobili na samom kraju zime i posle toga ih prerasli. Oprane u masini, ciste, bez ijedne flekice, tackice, ostecenja, bukvalno kao nove. Kopcaju se sa strane pomocu cicak trake, lako se obuvaju. Postavljene su i tople. Pise da je velicina 2 a duzina gazista je 11cm. Za sve dodatne informacije pisite mi :-)

Za teritoriju Beograda moguce je licno preuzimanje, prema dogovoru. Van Beograda, saljemo preko neke od kurirskih sluzbi. Placanje je moguce licno, pre slanja ili pouzecem, zavisno od nacina dostave i dogovora.

Predmet: 50754689
Nehodajuce cizmice - kao nove, vrlo malo nosene zato sto smo ih dobili na samom kraju zime i posle toga ih prerasli. Oprane u masini, ciste, bez ijedne flekice, tackice, ostecenja, bukvalno kao nove. Kopcaju se sa strane pomocu cicak trake, lako se obuvaju. Postavljene su i tople. Pise da je velicina 2 a duzina gazista je 11cm. Za sve dodatne informacije pisite mi :-) 50754689 Bebi cizmice - kao nove

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.