pregleda

Naočari 130 Rodenstock Corvette WD(Germany)


Cena:
1.500 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Srbobran,
Srbobran
Prodavac

Boja: Siva
Proizvođač: Ostalo
Vrsta: Naočare sa dioptrijom
Tip: Unisex

Naočare su iz sedamdesetih(vintage) godina, Made in Germany. Naočare su uniseks(i za muškarce i za žene). Naočare su posrebrene i apsolutno vrhunskog kvaliteta. Nisu kao ove današnje proizvodnje. U njima je trenutno dioptijsko zatamnjeno staklo, što se naravno može promenuti po sopstvenom izboru i potrebama. Izuzetno su lepo očuvane. Nema na njima nikakvih tragova nošenja, što možete videti i na uvećanim slikama. Jedino staklo nije u besprekornom stanju ali to je nebitno pošto se svakako menja.Pogledajte i moje ostale oglase, imam dosta interesantnih stvari na prodaju.

Predmeti koje šaljem su maksimalno bezbedno upakovani.Za lom prilikom transporta ne odgovaram.

Predmet: 77795161
Naočare su iz sedamdesetih(vintage) godina, Made in Germany. Naočare su uniseks(i za muškarce i za žene). Naočare su posrebrene i apsolutno vrhunskog kvaliteta. Nisu kao ove današnje proizvodnje. U njima je trenutno dioptijsko zatamnjeno staklo, što se naravno može promenuti po sopstvenom izboru i potrebama. Izuzetno su lepo očuvane. Nema na njima nikakvih tragova nošenja, što možete videti i na uvećanim slikama. Jedino staklo nije u besprekornom stanju ali to je nebitno pošto se svakako menja.Pogledajte i moje ostale oglase, imam dosta interesantnih stvari na prodaju. 77795161 Naočari 130 Rodenstock Corvette WD(Germany)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.