pregleda

Krevetac sa policom i fiokom


Cena:
12.000 din
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

gibanj1 (185)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 190

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bež
Tip: Krevetac

Prodajem krevetac dimenzija oko 164x63cm, metar visine. Korišćen za dva deteta sa vidljivim znakovima korišćenja. Danas prodaju 5 u 1, mame mlade roditelje, realno dete koristi krevetac maksimalno do 5 godine. Resetke i dusek se spustaju, podizu i zavisnosti od uzrasta. Na jednoj slici je dusek skroz gore kad je beba, na drugoj je dole tad je godinu dana. Posle kad porastu mogu da se skinu rešetke. Ima ormaric sa leve strane u kome može svasta stati. Gornji deo tog ormarica se navodno može koristiti za povijanje bebe. Nisam probala, zgodnije mi je bilo da stoji flasica i hemija. Takodje ima fioka ispod duseka u kojoj takodje može svasta da stane. Rešetke su od drveta, a ostalo je iverica. Dusek 120x60x12cm mogu da Vam poklonim, ali potrebno je dubinsko pranje. Ima sitna ostecenja, za vise slika mogu na viber da posaljem. Za više informacija tu sam.


Predmet: 71404037
Prodajem krevetac dimenzija oko 164x63cm, metar visine. Korišćen za dva deteta sa vidljivim znakovima korišćenja. Danas prodaju 5 u 1, mame mlade roditelje, realno dete koristi krevetac maksimalno do 5 godine. Resetke i dusek se spustaju, podizu i zavisnosti od uzrasta. Na jednoj slici je dusek skroz gore kad je beba, na drugoj je dole tad je godinu dana. Posle kad porastu mogu da se skinu rešetke. Ima ormaric sa leve strane u kome može svasta stati. Gornji deo tog ormarica se navodno može koristiti za povijanje bebe. Nisam probala, zgodnije mi je bilo da stoji flasica i hemija. Takodje ima fioka ispod duseka u kojoj takodje može svasta da stane. Rešetke su od drveta, a ostalo je iverica. Dusek 120x60x12cm mogu da Vam poklonim, ali potrebno je dubinsko pranje. Ima sitna ostecenja, za vise slika mogu na viber da posaljem. Za više informacija tu sam. 71404037 Krevetac sa policom i fiokom

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.