pregleda

Simpo nekorišćen kvalitetan krevetac sa dušekom


Cena:
10.400 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
City Express
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

Boja: Bela
Tip: Krevetac

Nudim za prodaju očuvanu skoro nekorišćenu krevetac od poznatog proizvođača SIMPO.Krevetac vecih dimenzija od standarda 70*140, za duže korišćenje, do 5 godina i visine do 110cm.Jedna strana može da se spusti da se podigne,i da se skine skroz.Naša deca su spavali sa nama,tako da uglavnom služio za odlaganje stvari.Ako ste relacija Beograd ili Vojvodina,moguća je i besplatna dostava.Zadnji popust.

Predmete se trudim što bolje da opišem i prikažem slikama. Ako niste sigurni u stanje predmeta - pitajte.
U slučaju slanja Post Expressom poštarinu plaća kupac.
Uplatu možete izvršiti i plaćanjem na moj račun.
Broj računa je:
325-9300700899655-91 OTP Banka
Čim dobijem obaveštenje o uplati, šaljem Vam robu.

Predmet: 37938071
Nudim za prodaju očuvanu skoro nekorišćenu krevetac od poznatog proizvođača SIMPO.Krevetac vecih dimenzija od standarda 70*140, za duže korišćenje, do 5 godina i visine do 110cm.Jedna strana može da se spusti da se podigne,i da se skine skroz.Naša deca su spavali sa nama,tako da uglavnom služio za odlaganje stvari.Ako ste relacija Beograd ili Vojvodina,moguća je i besplatna dostava.Zadnji popust. 37938071 Simpo nekorišćen kvalitetan krevetac sa dušekom

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.