pregleda

Čašice za jaja


Cena:
1.200 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Kragujevac-Stanovo,
Kragujevac-Stanovo
Prodavac

aleksandra2105 (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Za kuvanje

U pitanju su silikonske čašice za jaja sa plastičnim poklopcem. Koriste se za lakše i brže kuvanje istih. Sam postupak je takav da razbijete jaje i stavite ga u ovu čašicu koju ćete nakon toga ubaciti u šerpu za kuvanje. Jaja se kuvaju neki 7-10 minuta, nakon toga izvadite čašicu iz vode, otvorite i samo stavite jaje u tanjir. Praktične su jer ne morate gubiti vreme za skidanje ljuski :) Sam set se sastoji od 6 čašica :)

Ukoliko ste iz Kragujevca, možemo Vam i lično dostaviti paket, a ako ne, to radimo putem kurirske službe ili pošte :)

Predmet: 77739461
U pitanju su silikonske čašice za jaja sa plastičnim poklopcem. Koriste se za lakše i brže kuvanje istih. Sam postupak je takav da razbijete jaje i stavite ga u ovu čašicu koju ćete nakon toga ubaciti u šerpu za kuvanje. Jaja se kuvaju neki 7-10 minuta, nakon toga izvadite čašicu iz vode, otvorite i samo stavite jaje u tanjir. Praktične su jer ne morate gubiti vreme za skidanje ljuski :) Sam set se sastoji od 6 čašica :) 77739461 Čašice za jaja

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.