pregleda

Neispravan Alkatel 1


Cena:
1.000 din
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Kraljevci,
Ruma
Prodavac

vimicd (320)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 391

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Model: 1
Proizvođač: Alcatel
Operativni sistem: Android
Operater: Nepoznato

Prodajem Alkatel 1 koji je neprecizan u radu tj tachscrean je neprecizan i teško se kucaju poruke ,jer ukuca druga slova od onih koje ste hteli i u tome je neispravnost telefona .Prodaje se zajedno sa kutijom ,punjačem,zaštitnim staklom i futrolom.Baterija je dobra,nije mnogo korišćen.Telefon može da pozva i prima pozive ali je za kucanje teksta loš.Može nekom da posluži za delove.Troškove slanja plaća kupac,nešaljem u inostranstvo.

Po pravilima Kupindu.n

Predmet: 77217913
Prodajem Alkatel 1 koji je neprecizan u radu tj tachscrean je neprecizan i teško se kucaju poruke ,jer ukuca druga slova od onih koje ste hteli i u tome je neispravnost telefona .Prodaje se zajedno sa kutijom ,punjačem,zaštitnim staklom i futrolom.Baterija je dobra,nije mnogo korišćen.Telefon može da pozva i prima pozive ali je za kucanje teksta loš.Može nekom da posluži za delove.Troškove slanja plaća kupac,nešaljem u inostranstvo. 77217913 Neispravan Alkatel 1

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.