pregleda

Mobilni telefon BlackBerry 8520 Curve


Cena:
150 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

M.TABAK58 (544)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 783

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Model: 8520
Proizvođač: BlackBerry
Operativni sistem: BlackBerry
Operater: Radi sa karticom jednog operatera (zaključan)

Nabavljen iz Telenorove mreže. Ima ogrebotina na poledjini i tragova upotrebe od vadjenja i stavljanja u futrolu.Ekran i prednja strana kao novi. Baterija se nadula ,pa sam je bacio. Telefon je ispravan,ali ne radi dugme za gašenje ekrana,te se zato prodaje kao ne ispravan za delove.

Uplatu izvršiti prilikom ličnog preuzimanja. Plaćanje pre slanja izvršiti na račun kod banke Intesa br. 160-3700100114316-98 Troškovi slanja nisu uračunati u cenu. Za slanje u inostranstvo i Kosovo i Metohiju poseban dogovor. Lično preuzimanje u Beogradu kod Poštanske štedionice u 27 marta ,Na Slaviji, Zeleni Venac, Vukov spomenik,Vero u Žarkovu, Stanica kod Ade ,MCdonalds na Vidikovcu.

Predmet: 59439599
Nabavljen iz Telenorove mreže. Ima ogrebotina na poledjini i tragova upotrebe od vadjenja i stavljanja u futrolu.Ekran i prednja strana kao novi. Baterija se nadula ,pa sam je bacio. Telefon je ispravan,ali ne radi dugme za gašenje ekrana,te se zato prodaje kao ne ispravan za delove. 59439599 Mobilni telefon BlackBerry 8520 Curve

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.