pregleda

Mikrometar 0-25mm /G1-104tn/


Cena:
1.200 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

malimirko (1575)

96,3% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2900

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: KS

Polovan koriscen mikrometar sa slike , opseg merenja od 0 do 25mm. Merne plocice lepo zatvaraju , nije primeceno ostecenje. Nema kljuc za stelovanje sa njim, mozete koristiti bilo koji drugi, nije nista specijalan. Mislim da je nemacka proizvodnja, vidi se na slikama. Slike su ogromne, mozete lepo videti predmet.

Postovanje Dragi Kupci ,
SLANJE PLACANJE - LICNO PREUZIMANJE
Nisam u mogucnosti da predmete saljim drugom sluzbom osim postekspresom . Radim posao koji zahteva da sam stalno u pokretu i na razlicitim mestima . Iz tog razloga i nemam slanje pouzecem jer mi je problem da primim povrat novca posle . Posiljke spremim ujutro rano ili dan ranije i kad vidim uplatu na kompjuteru predmet saljem iz najblize poste u zavisnosti gde sam . Po kupovini uplacujete iz banke ili poste bilo koje na racun u Rajfajsen Banci broj 265-5439077-19 , kombinujeta ga ostalim podacima koje dobijete . NEPRIMAM POSTNET UPLATE JER SE VRACAM NA POCETAK PROBLEMA , na istom salteru mozete uplatiti i na racun preko obicne uplatnice . Ko ima mogucnost da elektronski prebaci novac moze uraditi tako .
Za licno preuzimanje isto vazi rok od 10 dana , nema hitno , pitajte pre nego sto kupite dali mogu u istom satu da vam predam . Najavite se pre dolaska .
ODGOVORNOST ZA POSILJKU
Ja odgovaram za posiljku dok nestigne kod vas . Ako dodje ostecena posiljka trazite zapisnik o prijemu posiljke gde ce to biti napisano . Dobijate ono sto vidite na slici , ja slikam predmet koji prodajem . Jedino ako imam vise istih predmeta moze biti sitna razlika , obicno je naglaseno . Cena je ta koja je napisana , nemorate pitati dali moze jeftinije , da je moglo pisalo bi manje.
POTVRDITE ADRESU
Molim sve kupce da mi se jave po obavljenoj kupovini porukom i potvrde podatke iz svog profila (broj stana , prezime na vratima interfonu i sanducetu , pun naziv firme ako je na toj adresu firma) . Sve vracene posiljke zbog neispravne adrese , saljem ponovo tek po uplati povratne i nove postarine za slanje .
STRUCNI PODACI U PREDMETU
Za sve vama bitne strucne informacije u vezi predmeta koje nisam naveo , mozete me pitati u poruci pre kupovine . Ja nisam strucan za svaku alatku ponaosob , i ako nisam naveo neki podatak koji je vama bitan molim pitajte . Ja unosim podatke koje poznajem i koje smatram revelantnim. Nepreuzimam odgovornost za alat koji kupujete , a niste pre kupovine pitali sta vas interesuje kod tog alata sto se nevidi na slici ili nemozete znati ni vi dok ga nemate u ruci. Zato pitajte sa kompletnim primerom kako da poglem da bi vam odgovorio . Ako se nesto nevidi na slici pitajte pre kupovine sve sto vas zanima .
OPIS
U samom opisu mogu da se nalaze podaci koji se razlikuju od podataka u karakteristikama , u tom slucaju tacni su podaci iz opisa . Nemogu da snosim odgovornost za podatke u karakteristikama koja moram da unesem bilo koje jer nema potrebnih . Ovo je jako izrazeno kod predmeta kod kojih neznam ko je proizvodjac . To se najvise javlja kod robe gde nija jasno napisan naziv prizvodjaca na njoj ili ima samo zig-zastitni znak koji neznam koji je . Dosta stvari koje prodajem su kupljene bez odgovarajuce ambalaze na popustu bas zbog toga ili su polovne stvari koje su koriscene pa nemam ambaluzu sacuvanu . U tom slucaju unosim prvu karakteristiku koju vidim i smatram najmanje poznatom . Bilo kakav podatak iz karakteristika nema veze sa tim proizvodjacem, osim ako nisam i u opisu potvrdio da se radi o robi tog proizvodjaca . Kupindo nema definisanu karakteristiku proizvodjac ili robna marka , oni sve smatraju proizvodjacima . Nesnosim odgovornost ako je neki obelezeni proizvodjac samo robna marka a nije direktan proizvodjac robe .
NELOGICNOST GRESKA
Ako primetite neku gresku ili nelogicnost prilikom gledanja predmeta pitajte pre kupovine , meoguce da ima neka greska.

Predmet: 46576925
Polovan koriscen mikrometar sa slike , opseg merenja od 0 do 25mm. Merne plocice lepo zatvaraju , nije primeceno ostecenje. Nema kljuc za stelovanje sa njim, mozete koristiti bilo koji drugi, nije nista specijalan. Mislim da je nemacka proizvodnja, vidi se na slikama. Slike su ogromne, mozete lepo videti predmet. 46576925 Mikrometar 0-25mm    /G1-104tn/

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.