pregleda

STRUNG OUT majica


Cena:
800 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Kraljevo,
Kraljevo
Prodavac

greg_house (247)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 398

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): Nepoznata
Veličina (USA): S
Boja: Siva
Proizvođač: GILDAN
Model rukava: Kratak
Materijal: Pamuk

Odlična majica svetski poznatog punk rock benda STRUNG OUT. Kada su bili na turneji po Evropi skoknuli su do Beograda, održali sjajan koncert na skejterskom festivalu, a ja iskoristih šansu da kupim majicu. Nažalost, ne mogu da je nosim zato što je svetle boje. Nije oblačena, potpuno je nova. GILDAN je marka. Mekana, lepa, lepog punk rockerskog dizajna. Požurite dok nije nestalo! HEY HO LET`S GO!!! Pozdrav!!!

Poštarinu plaća kupac. Uplata se vrši na tekući račun po završetku kupovine. Robu šaljem POST EXPRESS-om, lično preuzimanje samo za osobe iz Kraljeva. Robu ne šaljem u inostranstvo, na Kosovo i bivše republike Jugoslavije.

Predmet: 35916667
Odlična majica svetski poznatog punk rock benda STRUNG OUT. Kada su bili na turneji po Evropi skoknuli su do Beograda, održali sjajan koncert na skejterskom festivalu, a ja iskoristih šansu da kupim majicu. Nažalost, ne mogu da je nosim zato što je svetle boje. Nije oblačena, potpuno je nova. GILDAN je marka. Mekana, lepa, lepog punk rockerskog dizajna. Požurite dok nije nestalo! HEY HO LET`S GO!!! Pozdrav!!! 35916667 STRUNG OUT majica

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.