pregleda

GANT made in Portugal-ljubicasta kosulja ORIGINAL


Stara cena

1.999

din
-20%
Cena:
1.599 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Boja: Ljubičasta
Veličina (USA): M
Materijal: 97% cotton - 3% elastane
Model rukava: Dug rukav
Tip: Košulja
Tip kragne: Sa kragnom

ORIGINAL skupocena kosulja marke GANT. doneta iz ciriha. BEZ TRAGOVA KORISCENJA. karirana u kombinaciji bele i ljubicaste boje-preovladava ljubicasta. napravljena od veoma kvalitetnog pamuka 97% sa dodatkom 3% elastina. tegljiva a postojana. veoma lepo lezi uz telo. prijatna i mekana za nosenje. okovratnik ojacan ljubicastim platnom. nazad dve falte tako da idealno naleze na telo. na grudima levo vezeni znak brenda u svetloljubicastoj boji-slikano. na krajevima rukava duplo kopcanje-dupla dugmad. sva dugmad su brusena i brendirana nazivom firme-slikano. slikana i unutrasnjost kragne. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i dva rezervna brendirana dugmeta. deklarisana velicina 42. cela duzina 68cm, poluobim pazuha 51cm.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 75931269
ORIGINAL skupocena kosulja marke GANT. doneta iz ciriha. BEZ TRAGOVA KORISCENJA. karirana u kombinaciji bele i ljubicaste boje-preovladava ljubicasta. napravljena od veoma kvalitetnog pamuka 97% sa dodatkom 3% elastina. tegljiva a postojana. veoma lepo lezi uz telo. prijatna i mekana za nosenje. okovratnik ojacan ljubicastim platnom. nazad dve falte tako da idealno naleze na telo. na grudima levo vezeni znak brenda u svetloljubicastoj boji-slikano. na krajevima rukava duplo kopcanje-dupla dugmad. sva dugmad su brusena i brendirana nazivom firme-slikano. slikana i unutrasnjost kragne. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i dva rezervna brendirana dugmeta. deklarisana velicina 42. cela duzina 68cm, poluobim pazuha 51cm. 75931269 GANT made in Portugal-ljubicasta kosulja ORIGINAL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.