pregleda

Mama Leon pamučna atraktivna bluza


Cena:
3.300 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): Nepoznata
Boja: Zelena
Model rukava: 3/4
Tip: Bluza
Materijal: Pamuk
Tip kragne: V izrez

Malo nosena Mama Leon pamučna atraktivna bluza. Oznaka velicine 36, mere: grufi 47-48cm, duzina 53-54cm, rukavi su uglavljeni ranglan duzine od dekoltea 50cm. Materijal je odlican, elastican pamuk. Indonezanski brend, izvrsnog kvaliteta sa detaljima koji su uvek rucno rađeni. Na bluzi je to stilizovan cvet sa perlicama, zona dekoltea posebno urađena i paspulirana satenskom trakom. Napravljena i kupljena na Baliju.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 71982937
Malo nosena Mama Leon pamučna atraktivna bluza. Oznaka velicine 36, mere: grufi 47-48cm, duzina 53-54cm, rukavi su uglavljeni ranglan duzine od dekoltea 50cm. Materijal je odlican, elastican pamuk. Indonezanski brend, izvrsnog kvaliteta sa detaljima koji su uvek rucno rađeni. Na bluzi je to stilizovan cvet sa perlicama, zona dekoltea posebno urađena i paspulirana satenskom trakom. Napravljena i kupljena na Baliju. 71982937 Mama Leon pamučna atraktivna bluza

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.