pregleda

Elegantna bluza vel. S


Cena:
630 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Šabac,
Šabac
Prodavac

Boja: Crvena
Veličina (USA): S
Materijal: Ostalo
Model rukava: Bez rukava
Tip: Bluza
Tip kragne: Okrugli izrez

Neobična crvena bluza bez rukava, rastegljiva (sa elasinom), protkana sjajnim nitima od kojih dobija poseban izgled - blago svetlucav. Bluza na ledjima ima satenske trake, a sredinom leđa je umetnuta crna čipka, koja posebno dolazi do izražaja kada se bluza obuče, odnosno kada se taj deo razvuče preko leđa. Na slikama sam pokušala da vam dočaravm sve što sam napisala u opisu bluze. Zbog svetlosti i blica prilikom slikanja, nijansa crvene boje nije baš najvernija. Prava boja bluze najviše odgovara slici sa tamnijom nijansom crvene, gde sam slikala samo materijal. Bluza je efektna i može se nositi kao elegantna, ali i kao svakodnevni komad. Malo je nošena. Bluzu sam dobila iz inostranstva (Enzoria Paris).

Dostava se vrši brzom poštom ili ličnim preuzimanjem (Šabac).

Predmet: 69516849
Neobična crvena bluza bez rukava, rastegljiva (sa elasinom), protkana sjajnim nitima od kojih dobija poseban izgled - blago svetlucav. Bluza na ledjima ima satenske trake, a sredinom leđa je umetnuta crna čipka, koja posebno dolazi do izražaja kada se bluza obuče, odnosno kada se taj deo razvuče preko leđa. Na slikama sam pokušala da vam dočaravm sve što sam napisala u opisu bluze. Zbog svetlosti i blica prilikom slikanja, nijansa crvene boje nije baš najvernija. Prava boja bluze najviše odgovara slici sa tamnijom nijansom crvene, gde sam slikala samo materijal. Bluza je efektna i može se nositi kao elegantna, ali i kao svakodnevni komad. Malo je nošena. Bluzu sam dobila iz inostranstva (Enzoria Paris). 69516849 Elegantna bluza vel. S

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.