pregleda

NOVA SIVA ORIGINAL`CHAMPION`majica L


Cena:
1.260 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

Olja_Prodanovic (418)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 605

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): L
Boja: Siva
Materijal: Ostalo
Model rukava: Kratak
Tip: Majica
Tip kragne: V izrez

Nova original `CHAMPION`majica na V izrez,sive prskane boje koju mozete uklopiti uz sve,a materijal je mekan,mekan,premekan i prijatan,naravno ne guzva se i dosta se tegli,to je onaj mikrofiber sa pamukom(za treniranje,kvalitetan,jer koza dise,pamuk je iznutra.).Dimenzije su:sirina ramena 39cm,poluobim grudi(ispod pazuha)48cm,poluobim u struku 43cm,pa se blago siri preko kukova,duzina 62cm.

`TERRANOVA` ttexas suknja odlicnog kroja duzine do kolena(malo iznad),pozadi ima slic i rajsfelsus zakopcavanje,napred sa strane dzepici...Poluobim u struku je 42cm,u kuku 48cm i duzina 50cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor texas suknji i drugih potpuno ocuvanih i skroz novih po povoljnim cenama,pogledajte ako ste zainteresovani!

Predmet: 38850063
Nova original `CHAMPION`majica na V izrez,sive prskane boje koju mozete uklopiti uz sve,a materijal je mekan,mekan,premekan i prijatan,naravno ne guzva se i dosta se tegli,to je onaj mikrofiber sa pamukom(za treniranje,kvalitetan,jer koza dise,pamuk je iznutra.).Dimenzije su:sirina ramena 39cm,poluobim grudi(ispod pazuha)48cm,poluobim u struku 43cm,pa se blago siri preko kukova,duzina 62cm. 38850063 NOVA SIVA ORIGINAL`CHAMPION`majica L

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.