pregleda

Jackpot transparentna svilena bluza


Cena:
4.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crvena
Veličina (USA): XS
Tip: Bluza
Model rukava: Dug rukav
Tip kragne: Okrugli izrez
Materijal: Svila

Transparentna malo korišćena Jackpot bluza dugih rukava, nijanse preliva crvenkasto malina rozikaste melirane boje. Bluza je od 100% svile, mekane, lepršave, ugodne za nošenje. Bluza na nekoliko mesta ima ukrasne štepove, kako na telu bluze tako i na rukavima. U ramenima je široka 41cm, u grudima 54cm, rukavi su 61cm, dugačka je 59cm. Bluza nije elastična i potrebno je da šire pada kako bi došla do izražaja. laka za uklapanje, odličan bazni komad garderobe. Jackpot je odlična danska modna kuća, sinonim za kvalitet.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 27274589
Transparentna malo korišćena Jackpot bluza dugih rukava, nijanse preliva crvenkasto malina rozikaste melirane boje. Bluza je od 100% svile, mekane, lepršave, ugodne za nošenje. Bluza na nekoliko mesta ima ukrasne štepove, kako na telu bluze tako i na rukavima. U ramenima je široka 41cm, u grudima 54cm, rukavi su 61cm, dugačka je 59cm. Bluza nije elastična i potrebno je da šire pada kako bi došla do izražaja. laka za uklapanje, odličan bazni komad garderobe. Jackpot je odlična danska modna kuća, sinonim za kvalitet. 27274589 Jackpot transparentna svilena bluza

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.