pregleda

Italijanska viskozna majica sa printom, novo


Stara cena

1.670

din
-10%
Cena:
1.503 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 40
Veličina (USA): S
Boja: Zelena
Model rukava: Kratak
Tip: Majica
Tip kragne: Okrugli izrez
Materijal: Viskoza

Italijanska viskozna majica sa printom, novo savrseno. Trendy tirkiz / mint buggy majica sa printom. Kupljena i napravljena u Italiji. Izrađena od 95%viskoze i 5% elastina tako da je ugodna za nošenje. Mekana, udobna, praktična. Rukavi su kratki izrađeni integralno sa celinom majice tako da imamo celu prednju i zadnju stranu majice kao 2 integralna komada materijala. Sa prednje strane majica ima prelep print / ženski lik sa diskretnim ukrasima u formi kristala. Na dnu se majica smrskava sa strane i ima blagu ranflu (17,5-18cm). Veličina u ramenima je uključujući rukave ( od sredine do kraja rukava) 41cm, grudi 75-76cm, dužina 79-80cm. Laka za kombinovanje uz sportske ili dnevne varijante , ide uz sve boje.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 26539389
Italijanska viskozna majica sa printom, novo savrseno. Trendy tirkiz / mint buggy majica sa printom. Kupljena i napravljena u Italiji. Izrađena od 95%viskoze i 5% elastina tako da je ugodna za nošenje. Mekana, udobna, praktična. Rukavi su kratki izrađeni integralno sa celinom majice tako da imamo celu prednju i zadnju stranu majice kao 2 integralna komada materijala. Sa prednje strane majica ima prelep print / ženski lik sa diskretnim ukrasima u formi kristala. Na dnu se majica smrskava sa strane i ima blagu ranflu (17,5-18cm). Veličina u ramenima je uključujući rukave ( od sredine do kraja rukava) 41cm, grudi 75-76cm, dužina 79-80cm. Laka za kombinovanje uz sportske ili dnevne varijante , ide uz sve boje. 26539389 Italijanska viskozna majica sa printom, novo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.