pregleda

Hrana vaš čudesni lek - Džin Karper


Cena:
1.540 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Hrana Vaš čudesni lek. Džin Karper je jedna od najpoznatijih američkih autorki na području zdravlja i ishrane. Napisala je dvadesetak knjiga, među kojima i Hrana Vaš čudesan lek. Po mišljenju recenzenata, ova knjiga je najcelokupnije delo u poslednjih deset godina o ishrani i zdravlju. Ovaj opširni priručnik, nastao je iz starih zapisa o ishrani kojima se služi alternativna medicina, sadrži više od deset hiljada naučnih istraživanja i objašnjava kako neobična moć hrane može delotvorno da spreči nastanak bolesti, a zatim je i olakša. Pravilnom ishranom možemo da lečimo jednostavne prehlade i alergijske upale, ali i teže bolesti, kao što su bolesti srca i raka, a bez neželjenih posledica od raznih lekova. Staroj uzrečici da jabuka dnevno otklanja sve bolesti, treba dodati još veći značaj nego što se pridaje. Obrok ribe, povrća i čaša piva ili vina daje snagu našem zdravlju. Prema savetima autorke, pravilnom ishranom možemo bitno da poboljšamo naše zdravlje. Hrana Vaš čudesan lek je koristan priručnik za svakoga. Pomaže onima koji su bolesni, kao i svima koji žele da sačuvaju zdravlje i među neverovatnim mogućnostima hrane mogu da izaberu upravo onu koja će da im pomogne u sprečavanju i lečenju najrazličitijih oboljenja.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 72278989
Hrana Vaš čudesni lek. Džin Karper je jedna od najpoznatijih američkih autorki na području zdravlja i ishrane. Napisala je dvadesetak knjiga, među kojima i Hrana Vaš čudesan lek. Po mišljenju recenzenata, ova knjiga je najcelokupnije delo u poslednjih deset godina o ishrani i zdravlju. Ovaj opširni priručnik, nastao je iz starih zapisa o ishrani kojima se služi alternativna medicina, sadrži više od deset hiljada naučnih istraživanja i objašnjava kako neobična moć hrane može delotvorno da spreči nastanak bolesti, a zatim je i olakša. Pravilnom ishranom možemo da lečimo jednostavne prehlade i alergijske upale, ali i teže bolesti, kao što su bolesti srca i raka, a bez neželjenih posledica od raznih lekova. Staroj uzrečici da jabuka dnevno otklanja sve bolesti, treba dodati još veći značaj nego što se pridaje. Obrok ribe, povrća i čaša piva ili vina daje snagu našem zdravlju. Prema savetima autorke, pravilnom ishranom možemo bitno da poboljšamo naše zdravlje. Hrana Vaš čudesan lek je koristan priručnik za svakoga. Pomaže onima koji su bolesni, kao i svima koji žele da sačuvaju zdravlje i među neverovatnim mogućnostima hrane mogu da izaberu upravo onu koja će da im pomogne u sprečavanju i lečenju najrazličitijih oboljenja. 72278989 Hrana vaš čudesni lek - Džin Karper

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.