pregleda besplatna dostava

URIAGE XEMOSE krema za lice


Cena:
1.200 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

AnaS80 (93)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 125

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Zapremina : 40 ml
Rok trajanja: Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti
Proizvođač: Uriage
Posebna svojstva: Za suvu

Uriage Xémose visage je ultra bogata krema za vrlo suvu i osetljivu kožu lica. Visoke tolernacije. Nemasne i nelepljive teksture. Lako se nanosi i brzo prodire u kožu. Bez parabena i mirisa. Izuzetno bogata krema za lice namenjena vrlo suvoj koži. Za sve oblike suve kože lica: atopijski dermatitis, suva koža kod starijih osoba kao i suvoće nastale zbog klimatskih uslova. Hidrira, umiruje i hrani suvu i osetljivu kožu sa manjkom lipida.

*Za narudžbine veće od 2000 din., BESPLATNA DOSTAVA!!!

*Plaćanje na tekući račun ili slanje pouzećem.
*Troškove slanja snosi kupac.


Predmet: 68523673
Uriage Xémose visage je ultra bogata krema za vrlo suvu i osetljivu kožu lica. Visoke tolernacije. Nemasne i nelepljive teksture. Lako se nanosi i brzo prodire u kožu. Bez parabena i mirisa. Izuzetno bogata krema za lice namenjena vrlo suvoj koži. Za sve oblike suve kože lica: atopijski dermatitis, suva koža kod starijih osoba kao i suvoće nastale zbog klimatskih uslova. Hidrira, umiruje i hrani suvu i osetljivu kožu sa manjkom lipida. 68523673 URIAGE XEMOSE krema za lice

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.