pregleda

Kunert KOLICA 3 U 1 SILVER


Cena:
10.500 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Kaluđerica,
Beograd-Grocka
Prodavac

jovanakuka (94)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 137

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: 3 u 1 sistem
Proizvođač: Kunert

Kunert Silver koloca 3 u 1.Kolica poseduju deo za tek rođene bebe, sedište za auto koje se takođe montira na ram kolica (idealno u situacijama kad beba zaspi u toku vožnje), kao i treći sportski deo koji ima tri položaja, ležeći, polusedeći i sedeći. Kokica su u perfektnom stanju. Znaci korišćenja su vidljivi samo na točkovima i malo na ramu. Poseduju dodatak za kišu i komarce, kao i zimsku navlaku za sva tri dela. Takođe uz njih ide i torba u kompletu, nije slikana ali ću slikati ako neko bude zainteresovan.Takođe poseduju mogućnost rotacije svakog dela,, beba može biti okrenuta prema vama ili od vas. Takođe postoji mogućnost podešavanja visine ručke kojim se guraju kolica. Nova koštaju 35000.pogledajte na sajtu Ukoliko ide postexpress proveriti da li ide više poštarina pišto su iz 3 dela.

Ukoliko je kupac iz beograda, besplatna dostava.

Predmet: 57163407
Kunert Silver koloca 3 u 1.Kolica poseduju deo za tek rođene bebe, sedište za auto koje se takođe montira na ram kolica (idealno u situacijama kad beba zaspi u toku vožnje), kao i treći sportski deo koji ima tri položaja, ležeći, polusedeći i sedeći. Kokica su u perfektnom stanju. Znaci korišćenja su vidljivi samo na točkovima i malo na ramu. Poseduju dodatak za kišu i komarce, kao i zimsku navlaku za sva tri dela. Takođe uz njih ide i torba u kompletu, nije slikana ali ću slikati ako neko bude zainteresovan.Takođe poseduju mogućnost rotacije svakog dela,, beba može biti okrenuta prema vama ili od vas. Takođe postoji mogućnost podešavanja visine ručke kojim se guraju kolica. Nova koštaju 35000.pogledajte na sajtu Ukoliko ide postexpress proveriti da li ide više poštarina pišto su iz 3 dela. 57163407 Kunert KOLICA 3 U 1 SILVER

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.