pregleda

Kolica za blizance Cosatto


Cena:
22.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

darsunamarsu (4)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 4

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Proizvođač: Cosatto
Tip: Kolica za blizance

Kompakna i prakticna blizanacka kisobran kolica, Cuddle monster 2. U odlicnom su stanju, bez ostecenja. Aluminijumski ram se sklapa, sklopljena mogu sama da stoje, imaju rucku za nosenje. Staju u gepek, lako prolaze kroz sva vrata, pogodna za voznju i po uskim gradskim ulicama. Dva odvojena sedista koja se spustaju i u potpuno ravan polozaj, tako da se mogu koristiti i od rodjenja. Tenda je iz dva dela, svaki se spusta posebno. Ima UV zastitu, kao i dzep sa unutrasnje strane, u koji se moze staviti tablet ili knjiga. Sigurnosni pojasevi od 5 tacaka, podesivi na 3 visine sa dodatnim navlakama - jastucicima, kako ne bi zuljali. Za hladno vreme, postoji ulozak za unutrasnjost kolica, kao i mufovi, jastuci za glavu, koji se lako stavljaju (na cicak - traku i rajsferslus). Sve se skida i pere. Uz kolica se dobija i vodootporni pokrivac, koji stiti od kise. Imaju tri rucke za guranje, podesive visine. Tockovi su pokretni u svim pravcima, mogu se zakociti. Mogucnost montiranja drzaca za flasice, koji se dobijaju uz kolica. Na kolicima postoje dve korpe za dodatne stvari, kao i veliki dzep sa zadnje strane, u kome se nalazi zvucnik za telefon/tablet. Kolica su kupljena 2015. godine u Toy Land-u, po ceni od 500 evra, koliko i sada kostaju. Dimenzije rasklopljenih - 103x72x70cm, a sklopljenih - 103x50x38cm. Tezina 16kg.


Predmet: 48957333
Kompakna i prakticna blizanacka kisobran kolica, Cuddle monster 2. U odlicnom su stanju, bez ostecenja. Aluminijumski ram se sklapa, sklopljena mogu sama da stoje, imaju rucku za nosenje. Staju u gepek, lako prolaze kroz sva vrata, pogodna za voznju i po uskim gradskim ulicama. Dva odvojena sedista koja se spustaju i u potpuno ravan polozaj, tako da se mogu koristiti i od rodjenja. Tenda je iz dva dela, svaki se spusta posebno. Ima UV zastitu, kao i dzep sa unutrasnje strane, u koji se moze staviti tablet ili knjiga. Sigurnosni pojasevi od 5 tacaka, podesivi na 3 visine sa dodatnim navlakama - jastucicima, kako ne bi zuljali. Za hladno vreme, postoji ulozak za unutrasnjost kolica, kao i mufovi, jastuci za glavu, koji se lako stavljaju (na cicak - traku i rajsferslus). Sve se skida i pere. Uz kolica se dobija i vodootporni pokrivac, koji stiti od kise. Imaju tri rucke za guranje, podesive visine. Tockovi su pokretni u svim pravcima, mogu se zakociti. Mogucnost montiranja drzaca za flasice, koji se dobijaju uz kolica. Na kolicima postoje dve korpe za dodatne stvari, kao i veliki dzep sa zadnje strane, u kome se nalazi zvucnik za telefon/tablet. Kolica su kupljena 2015. godine u Toy Land-u, po ceni od 500 evra, koliko i sada kostaju. Dimenzije rasklopljenih - 103x72x70cm, a sklopljenih - 103x50x38cm. Tezina 16kg. 48957333 Kolica za blizance Cosatto

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.