pregleda

Jovan Sterija Popović Za mlade / Prepričane komedije


Cena:
499 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Jovan Sterija Popović Za mlade / Prepričane komedijeTvrdi povezIzdavač Bookland"Komedije" je zbirka izuzetno zanimljivih i duhovitih komedija koje je napisao jedan od najznačajnijih srpskih pisaca i dramatičara 19. veka, Jovan Sterija Popović. Ova knjiga predstavlja izvanredan prikaz njegovog talenta za komediografa i njegov doprinos srpskoj književnosti.U ovoj zbirci su sabrane neke od najpoznatijih komedija Sterije Popovića, koje su ostavile dubok trag u srpskoj kulturnoj baštini. Svaka od komedija odlikuje se živopisnim likovima, brzim dijalozima i duhovitim zapletima, koji su osnovni elementi komediografskog žanra.Kroz svoje komedije, Sterija Popović je majstorski oslikao društvene norme, konvencije i stereotipe svog vremena. Njegove komedije se bave različitim temama, uključujući ljubav, brak, obrazovanje, politiku i društvene odnose. Autor se koristi humorom kako bi kritikovao društvene anomalije i ukazao na licemerje i apsurdnost pojedinih situacija."Komedije" će vas sigurno nasmejati i zabaviti, ali istovremeno vas naterati da razmišljate o dubljim društvenim i moralnim pitanjima. Sterija Popović je uspeo da spoji zabavu i satiru na izuzetno vešt način, ostavljajući trajan utisak na čitatelje svih generacija.Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve ljubitelje srpske književnosti, kao i za one koji žele da se upuste u svet neodoljivog humora i inteligentnih komedija koje će ih nasmejati i razveseliti. "Komedije" Jovana Sterije Popovića su prava poslastica za svačije čitalačko iskustvo.3/30

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76024485
Jovan Sterija Popović Za mlade / Prepričane komedijeTvrdi povezIzdavač Bookland"Komedije" je zbirka izuzetno zanimljivih i duhovitih komedija koje je napisao jedan od najznačajnijih srpskih pisaca i dramatičara 19. veka, Jovan Sterija Popović. Ova knjiga predstavlja izvanredan prikaz njegovog talenta za komediografa i njegov doprinos srpskoj književnosti.U ovoj zbirci su sabrane neke od najpoznatijih komedija Sterije Popovića, koje su ostavile dubok trag u srpskoj kulturnoj baštini. Svaka od komedija odlikuje se živopisnim likovima, brzim dijalozima i duhovitim zapletima, koji su osnovni elementi komediografskog žanra.Kroz svoje komedije, Sterija Popović je majstorski oslikao društvene norme, konvencije i stereotipe svog vremena. Njegove komedije se bave različitim temama, uključujući ljubav, brak, obrazovanje, politiku i društvene odnose. Autor se koristi humorom kako bi kritikovao društvene anomalije i ukazao na licemerje i apsurdnost pojedinih situacija."Komedije" će vas sigurno nasmejati i zabaviti, ali istovremeno vas naterati da razmišljate o dubljim društvenim i moralnim pitanjima. Sterija Popović je uspeo da spoji zabavu i satiru na izuzetno vešt način, ostavljajući trajan utisak na čitatelje svih generacija.Ova knjiga je nezaobilazno štivo za sve ljubitelje srpske književnosti, kao i za one koji žele da se upuste u svet neodoljivog humora i inteligentnih komedija koje će ih nasmejati i razveseliti. "Komedije" Jovana Sterije Popovića su prava poslastica za svačije čitalačko iskustvo.3/30 76024485 Jovan Sterija Popović Za mlade / Prepričane komedije

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.