pregleda

Bershka neobičan kardigan


Cena:
1.300 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Čukarica,
Beograd-Čukarica
Prodavac

SunSeeker (321)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 971

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 38
Veličina (USA): S
Boja: Siva
Materijal: Ostalo
Proizvođač: Bershka
Model rukava: Bez rukava
Dužina: Kratka

Odličan sivo/braonkast Bershka knitwear kardigan, neobicnog i zanimljivog kroja. High low je- zadnji deo je normalne duzine, a prednji je duzi. Nema definisane savove za ramena, vec je na fazon mis, baggy rukava-bas lepo pada, a zadnji kraj kragne je u stvari kapuljaca ili ako vise volite-raskošna kragna koja pada preko ramena, a moze i da se podvrne, pa da bude uza-kao na slici. Mnogo je lepsi i interesantniji uzivo! Boja je kao na prvoj slici, samo sa dozom braonkaste.. Druga slika je sa blicem, pa je tamnije ispalo. Velicina S, ali je model takav, da moze bez ikakvih problema i za M i za XS. Nije mnogo nošen, lepo je ocuvan. Topao, super se kombinuje.. Moze da se nosi u svim godisnjim dobima sem leta.

Kontak iskljucivo preko Limunda.
Pouzecem samo za članove sa preko 10 pozitivnih ocena!

Šaljem pošiljke i kao CC paket, 200din ptt do 3kg, preko 3kg je ptt 250din.

***ZA LICNO PREUZIMANJE, PITAJTE PRVO, U VEĆINI SLUČAJEVA NEĆU BITI U MOGUĆNOSTI***

Predmet: 39931975
Odličan sivo/braonkast Bershka knitwear kardigan, neobicnog i zanimljivog kroja. High low je- zadnji deo je normalne duzine, a prednji je duzi. Nema definisane savove za ramena, vec je na fazon mis, baggy rukava-bas lepo pada, a zadnji kraj kragne je u stvari kapuljaca ili ako vise volite-raskošna kragna koja pada preko ramena, a moze i da se podvrne, pa da bude uza-kao na slici. Mnogo je lepsi i interesantniji uzivo! Boja je kao na prvoj slici, samo sa dozom braonkaste.. Druga slika je sa blicem, pa je tamnije ispalo. Velicina S, ali je model takav, da moze bez ikakvih problema i za M i za XS. Nije mnogo nošen, lepo je ocuvan. Topao, super se kombinuje.. Moze da se nosi u svim godisnjim dobima sem leta. 39931975 Bershka neobičan kardigan

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.