Pelerina


Cena:
40.000 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Plaćanje: Pouzećem
Rok isporuke: 2 dana
Prodavac Pravno lice

PomponZemun (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): Nepoznata
Veličina (evropska): Nepoznata
Boja: Šarena
Proizvođač: Ostalo
Dužina: Do kolena
Materijal: Vuna

Pelerina je tkana na trouglom ramu. Predivo je čista vuna, a dodatak je lila i narandžasti pamuk, zeleni tanki moher i srebrnasto efektno predivo. Obrubljena je kukičanjem. Kragna je dodata. Ručno je šivena. Nije postavljena ali ima navlaku za čuvanje kad se ne nosi. Veličina je univerzalna. Broš je od polimerne gline, ručni rad. Pelerina je unikatna, ali se može naručiti od nekog drugog prediva. Održavanje samo vrlo pažljivo hemijsko čišćenje. Predivo je zaštićeno od moljaca.

Plaća se pouzećem kod dostave poštom. Lično preuzimanje na teritoriji Beograda.

Predmet: 64037453
Pelerina je tkana na trouglom ramu. Predivo je čista vuna, a dodatak je lila i narandžasti pamuk, zeleni tanki moher i srebrnasto efektno predivo. Obrubljena je kukičanjem. Kragna je dodata. Ručno je šivena. Nije postavljena ali ima navlaku za čuvanje kad se ne nosi. Veličina je univerzalna. Broš je od polimerne gline, ručni rad. Pelerina je unikatna, ali se može naručiti od nekog drugog prediva. Održavanje samo vrlo pažljivo hemijsko čišćenje. Predivo je zaštićeno od moljaca. 64037453 Pelerina

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.