pregleda

Kožna jakna /mantil sa slepi miš rukavima


Cena:
5.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

finska79 (177)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 183

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 46
Veličina (USA): L
Boja: Narandžasta
Proizvođač: Cocount leather
Dužina: Do kolena
Materijal: Koža

Veoma kvalitetna kožna velur jakna sa slepi miš rukavima koji se ponovo vraćaju u modu. Jakna je kupljena u Grčkoj 1993 god za neverovatnih 1000 maraka u ono vreme a sada je dajem za 50€ Tada je bila ultra moderna. Obučena je bukvalno 15x čuvala sam da se ne isprlja a tako joj je u tom čuvanju prošla i moda. Može da se suzi i dobije lepa jakna/mantil zavisi od visine. Dimenzije dužina cele jakne 1m, širina mereno ispod pazuha(tj.donja strana rukava) je 75cm.wg pirina rukava u najširem delu 37cm. Pri dnu širina je oko 60cm pošto se pri dnu blago sužava. Nigde nije oštećena koža je kao nova.

uplata na tekuci racun pre slanja ili preuzimanja kod Direktne banke kao i Post netom
Postarinu placa kupac ako drugacije nije naznaceno

Predmet: 57871107
Veoma kvalitetna kožna velur jakna sa slepi miš rukavima koji se ponovo vraćaju u modu. Jakna je kupljena u Grčkoj 1993 god za neverovatnih 1000 maraka u ono vreme a sada je dajem za 50€ Tada je bila ultra moderna. Obučena je bukvalno 15x čuvala sam da se ne isprlja a tako joj je u tom čuvanju prošla i moda. Može da se suzi i dobije lepa jakna/mantil zavisi od visine. Dimenzije dužina cele jakne 1m, širina mereno ispod pazuha(tj.donja strana rukava) je 75cm.wg pirina rukava u najširem delu 37cm. Pri dnu širina je oko 60cm pošto se pri dnu blago sužava. Nigde nije oštećena koža je kao nova. 57871107 Kožna jakna /mantil sa slepi miš rukavima

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.