pregleda

Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli


Cena:
1.800 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš,
Niš
Prodavac

spindel018 (2920)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 3286

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast: 1+
Tip: Muzičke

Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli USB punjenje, 120 pesama, ponavlja reči Igračka koje je oduševila mališane širom sveta okupiraće pažnju dece, a smeh i zabava biće ispunjeni vašim domom. Ukoliko se pitate zašto? Odgovor će vas oduševiti! Osim zanimljivog dizajna, kaktuščić pleše, peva, svetli i ponavlja reči. Kaktus prati ritam muzike, a mališani neretko plešu sa njim. Dokazano umiruje najmlađe mališane, a onim starijima okupira pažnju dugoročno. Zbog svojih svetnosnih efekata, možete ga koristiti i kao noćnu lampu i stvoriti prijatnu atmosferu. Dizajnirano i napravljeno od plišanog i mekanog materijala, sigurnog i udobnog za upotrebu. Namenjeno je i za dečake i devojčice. Ukoliko ste u potrazi za kreativnim i zabavnim poklonom, ovo je idealno rešenje. Radi na USB punjenje. Karakteristike: Materijal: pliš Dimenzije: 33cm Pol: univerzalno Zanimljiv dizajn Puni se uz pomoć USB kabla koji dobijate u pakovanju Kaktus koji peva i igra Kaktus koji ponavlja reči i svetli

Pre kupovine OBAVEZNO pitajte da li željeni predmet ima na lageru jer se dešava da bude prodato a da nije skinuto sa liste.

Robu šaljem ISKLJUČIVO AKS brzom poštom na adresu. Cena dostave je fiksna za bilo koji predmet i iznosi oko 400 din, BEZ OBZIRA DA LI SE PLAĆA POUZEĆEM ILI UNAPRED.

Predmet: 76391033
Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli USB punjenje, 120 pesama, ponavlja reči Igračka koje je oduševila mališane širom sveta okupiraće pažnju dece, a smeh i zabava biće ispunjeni vašim domom. Ukoliko se pitate zašto? Odgovor će vas oduševiti! Osim zanimljivog dizajna, kaktuščić pleše, peva, svetli i ponavlja reči. Kaktus prati ritam muzike, a mališani neretko plešu sa njim. Dokazano umiruje najmlađe mališane, a onim starijima okupira pažnju dugoročno. Zbog svojih svetnosnih efekata, možete ga koristiti i kao noćnu lampu i stvoriti prijatnu atmosferu. Dizajnirano i napravljeno od plišanog i mekanog materijala, sigurnog i udobnog za upotrebu. Namenjeno je i za dečake i devojčice. Ukoliko ste u potrazi za kreativnim i zabavnim poklonom, ovo je idealno rešenje. Radi na USB punjenje. Karakteristike: Materijal: pliš Dimenzije: 33cm Pol: univerzalno Zanimljiv dizajn Puni se uz pomoć USB kabla koji dobijate u pakovanju Kaktus koji peva i igra Kaktus koji ponavlja reči i svetli 76391033 Veseli plišani kaktus koji peva, igra i svetli

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.