pregleda

Cecilie COPENHAGEN kao nova na preklop S pre M


Cena:
3.900 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

3010 (1144)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 1659

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): Nepoznata
Boja: Roze
Veličina (USA): S
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Ostalo
Gornji deo: Dug rukav
Dužina: Midi

CECILIE COPENHAGEN prelepa Danska haljina na preklop. Dugih rukava, providna, sa divnim radom. Ispod ima haljinu koja se posebno oblači, slip, ravnu jednostavnu, koja je ustvari postava..jer je gornja skroz providna. Odličan brend, veoma je kvalitetna, cene haljina idu i do 200e. Par puta nošena.. S velicina, ali komotnija, moze i M bez problema, cak pre. Na preklop je i podešava se koliko treba. Kaiš se vezuje sa strane.Moze biti i svečana. Neka bež, nežno kajsija .. svetlo roze boja.

Ako niste clan, a zelite kupiti neki moj predmet izvrsite registraciju preko linka http://www.limundo.com/ref/3010
Moguce je LIČNO PREUZIMANJE na Vračaru kod bioskopa Takvud ili na uglu Resavske i Bulevara, kao i slanje post-expressom nakon uplate.
SVE STVARI KOJE PRODAJEM SU ISKLJUČIVO STVARI MOJE DECE ILI MOJE LIČNO !

AKO VAM NAKON KUPOVINE NE ODGOVARA BROJ ILI SAMI OŠTETITE PREDMET TRAZECI REKLAMACIJU, NOVAC SE NE VRACA NI ZA 1000 NEGATIVNIH OCENA ! !
Reklamacije ne primam kad znam da sam u pravu !
Mozete pogledati sve moje predmete...
NADAM SE LEPOJ SARADNJI

Predmet: 75436413
CECILIE COPENHAGEN prelepa Danska haljina na preklop. Dugih rukava, providna, sa divnim radom. Ispod ima haljinu koja se posebno oblači, slip, ravnu jednostavnu, koja je ustvari postava..jer je gornja skroz providna. Odličan brend, veoma je kvalitetna, cene haljina idu i do 200e. Par puta nošena.. S velicina, ali komotnija, moze i M bez problema, cak pre. Na preklop je i podešava se koliko treba. Kaiš se vezuje sa strane.Moze biti i svečana. Neka bež, nežno kajsija .. svetlo roze boja. 75436413 Cecilie COPENHAGEN kao nova na preklop S pre M

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.