pregleda

BENQ DC C1035,10Mp,3xopt.zum+ mem.k. 1Gb+USB čitač+torb


Cena:
2.500 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

shrek11 (1375)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2728

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

EAN/UPC: Ostalo
Proizvođač: BENQ

Prodajem odlično očuvan i potpuno ispravan digitalni foto-aparat BENQ DC C1035. Ima rezoluciju od 10 Mpx i 3x optički zum. Daje odlične fotografije(stavio sam 2:1 jedna je dnevna,a druga je slikana sa blicem). Uz aparat ide i USB čitač kartica(koji možete koristiti i da gledate snimljeni materijal na TV-u, osim što služi za prebacivanje slika na kompjuter). Takođe, ide i memorijska kartica od 1Gb, kao i torbica za čuvanje aparata. Inače, aparat radi na dve AA baterije(najbolje punjive, jer se više isplate, a i imaju veći kapacitet, pa duže traju).

NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO!!! (Kosovo,Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Slovenija takođe spadaju u inostranstvo).
Zbog loših iskustava sa određenim članovima,kupljeni predmet šaljem tek nakon uplate na moj tekući račun.Šaljem POST EKSPRESOM,na adresu i mobilni telefon koji mi kupac dostavi(ili potvrdi podatke koji se nalaze na LIMUNDU).Nakon slanja,obaveštavam kupca porukom na LIMUNDU,sa brojem pošiljke.Obaveza kupca je da preuzme pošiljku(ja ne mogu da znam da li u određenom mestu poštar donosi kupljeni predmet ili kupac mora da ode u poštu i preuzme ga).Svaki predmet ću maksimalno obezbediti, ali ne snosim odgovornost za štetu nastalu u transportu.Kupovinom bilo kog mog predmeta smatraću da ste obavešteni o prethodno iznetim uslovima i da ste saglasni sa njima.

Predmet: 40920319
Prodajem odlično očuvan i potpuno ispravan digitalni foto-aparat BENQ DC C1035. Ima rezoluciju od 10 Mpx i 3x optički zum. Daje odlične fotografije(stavio sam 2:1 jedna je dnevna,a druga je slikana sa blicem). Uz aparat ide i USB čitač kartica(koji možete koristiti i da gledate snimljeni materijal na TV-u, osim što služi za prebacivanje slika na kompjuter). Takođe, ide i memorijska kartica od 1Gb, kao i torbica za čuvanje aparata. Inače, aparat radi na dve AA baterije(najbolje punjive, jer se više isplate, a i imaju veći kapacitet, pa duže traju). 40920319 BENQ DC C1035,10Mp,3xopt.zum+ mem.k. 1Gb+USB čitač+torb

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.