pregleda

Ski pantalone lupilu,nove


Cena:
1.450 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 6 godina (116 cm)
Boja: Plava
Namenjeno za: Dečake, Devojčice
Materijal: Poliester

Ski pantalone za decu poznatog brenda lupilu, pantalone su za decu od 4-6godina,mogu i za dečake i devojčice.Boja je tamno plava imaju unutrašnje nogavice sa gumom,jedan džep napred sa cipzarom,imaju tregere koji se mogu podešavati . Dimenzije su: dužina spoljašnje strane nogavice je 67cm, dužina unutrašnje strane nogavice je 46cm,obim struka 60cm,obim kukova 78cm,obim butine 44cm.Boja je mat nije svetlo ,na slici je malo svetlija.


Predmet: 76368897
Ski pantalone za decu poznatog brenda lupilu, pantalone su za decu od 4-6godina,mogu i za dečake i devojčice.Boja je tamno plava imaju unutrašnje nogavice sa gumom,jedan džep napred sa cipzarom,imaju tregere koji se mogu podešavati . Dimenzije su: dužina spoljašnje strane nogavice je 67cm, dužina unutrašnje strane nogavice je 46cm,obim struka 60cm,obim kukova 78cm,obim butine 44cm.Boja je mat nije svetlo ,na slici je malo svetlija. 76368897 Ski pantalone lupilu,nove

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.