pregleda

Имате ли кефало? 3


Cena:
930 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Ово је трећа од три књиге намењене свима онима који су радознали и упорни и који воле изазове и решавање математичких и логичких проблема. У њој ће читалац уживати у радости одгонетања различитих мозалица и бавити се решавањем детективских случајева. И овде ће му се понегде чинити да је пут до решења лак, али убрзо ће увидети да се ту крију мале замке и да треба још мало размислити да би се решење открило. За успех у решавању ових задатака довољно је основно математичко знање.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 59292615
Ово је трећа од три књиге намењене свима онима који су радознали и упорни и који воле изазове и решавање математичких и логичких проблема. У њој ће читалац уживати у радости одгонетања различитих мозалица и бавити се решавањем детективских случајева. И овде ће му се понегде чинити да је пут до решења лак, али убрзо ће увидети да се ту крију мале замке и да треба још мало размислити да би се решење открило. За успех у решавању ових задатака довољно је основно математичко знање. 59292615 Имате ли кефало? 3

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.