pregleda

Владарски и властеоски двор у средњем веку


Cena:
850 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

У овој књизи из едиције „Овако се живело“, која је намењена старијим основцима, говори се о свакодневном животу људи од праисторије до данас на подручју средишњег Балкана, на којем се током времена уобличавала модерна Србија. Текстови врсних стручњака, раскошне илустрације, благо музејских збирки и архива, као и резултати археолошких истраживања, откривају узбудљиву прошлост, пуну нових, непознатих детаља. Из ове књиге читаоци ће сазнати како су живели владар и дворани на средњовековном двору, где су се налазили дворови српских владара, ко је све чинио владареву свиту, како су владари дочекивали високе госте, у каквим су постељама спавали, какво је оружје коришћено на витешким турнирима и још много занимљивости из овог периода наше историје.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58889843
У овој књизи из едиције „Овако се живело“, која је намењена старијим основцима, говори се о свакодневном животу људи од праисторије до данас на подручју средишњег Балкана, на којем се током времена уобличавала модерна Србија. Текстови врсних стручњака, раскошне илустрације, благо музејских збирки и архива, као и резултати археолошких истраживања, откривају узбудљиву прошлост, пуну нових, непознатих детаља. Из ове књиге читаоци ће сазнати како су живели владар и дворани на средњовековном двору, где су се налазили дворови српских владара, ко је све чинио владареву свиту, како су владари дочекивали високе госте, у каквим су постељама спавали, какво је оружје коришћено на витешким турнирима и још много занимљивости из овог периода наше историје. 58889843 Владарски и властеоски двор у средњем веку

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.