pregleda besplatna dostava

ODGOVORI NA NEMOGUĆA PITANJA


Cena:
4.490 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Rok isporuke: 3-5 DANA
Prodavac Pravno lice

Mladinska_knjiga_Beograd (22)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 37

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Pažnja, znatiželjni čitaoci, poklonici trivijalnih pitanja, prosvetljeni tragači za čudnim činjenicama! Osvrnite se oko sebe – svet je pun pitanja i tajni koje jednostavno traže da budu objašnjene. Guru popularne kulture Dejvid Feldman prihvatio je izazov i po prvi put ikada, nudi prosvetljujuće odgovore na sva pitanja koja Vam ne daju mira i drže Vas budnim noću. Kako se klizačima tokom okreta ne zavrti u glavi? ZaŠto psi hodaju u krug pre nego što legnu? Kako se pravi rupica na vrhu igle za injekciju? Zašto munja ide u cik-cak? Zašto psi vole da proture svoju glavu kroz prozor tokom vožnje automobilom? ODGOVORI NA NEMOGUĆA PITANJA Očekuju Vas sati zabavnog i fascinantnog čitanja – zato odgovorite DA danas! Zabavna nova knjiga! Više od 500 zapanjujućih pitanja odgovorenih u potpunosti Činjenice proverene i potvrđene od stručnjaka na gotovo svakom polju Mnoštvo zabavnih ilustracija Tajne i zagonetke objašnjene i otkrivene I znenadite se i zadivite prijatelje odgovorima na stotine čudnih pitanja o hrani, sportu, popularnoj kulturi, prirodi, jeziku, ljudskom telu, nauci, istoriji i još više toga. pitanja je knjiga koju nepopravljivo znatiželjni čitaoci i istraživački umovi moraju pročitati. Sada se možete počastiti ovom genijalnom zbirkom otkačenih pitanja, jedinstvenih odgovora, čudnih ali istinitih trivijalnosti i neobičnih činjenica.

POSEBNE POGODNOSTI:
Mogućnost kupovine do 8 rata, minimalni iznos rate 1500 dinara.
Popust za članove Kluba čitalaca Mladinske knjige 30%.
Besplatna isporuka samo na teritoriji Srbije.
GARANCIJA KVALITETA I ZADOVOLJSTVA:
Ukoliko knjiga ne ispunjava vaša očekivanja, možete je neoštećenu vratiti u roku od 14 dana, a mi ćemo vam vratiti novac.

Predmet: 51953113
Pažnja, znatiželjni čitaoci, poklonici trivijalnih pitanja, prosvetljeni tragači za čudnim činjenicama! Osvrnite se oko sebe – svet je pun pitanja i tajni koje jednostavno traže da budu objašnjene. Guru popularne kulture Dejvid Feldman prihvatio je izazov i po prvi put ikada, nudi prosvetljujuće odgovore na sva pitanja koja Vam ne daju mira i drže Vas budnim noću. Kako se klizačima tokom okreta ne zavrti u glavi? ZaŠto psi hodaju u krug pre nego što legnu? Kako se pravi rupica na vrhu igle za injekciju? Zašto munja ide u cik-cak? Zašto psi vole da proture svoju glavu kroz prozor tokom vožnje automobilom? ODGOVORI NA NEMOGUĆA PITANJA Očekuju Vas sati zabavnog i fascinantnog čitanja – zato odgovorite DA danas! Zabavna nova knjiga! Više od 500 zapanjujućih pitanja odgovorenih u potpunosti Činjenice proverene i potvrđene od stručnjaka na gotovo svakom polju Mnoštvo zabavnih ilustracija Tajne i zagonetke objašnjene i otkrivene I znenadite se i zadivite prijatelje odgovorima na stotine čudnih pitanja o hrani, sportu, popularnoj kulturi, prirodi, jeziku, ljudskom telu, nauci, istoriji i još više toga. pitanja je knjiga koju nepopravljivo znatiželjni čitaoci i istraživački umovi moraju pročitati. Sada se možete počastiti ovom genijalnom zbirkom otkačenih pitanja, jedinstvenih odgovora, čudnih ali istinitih trivijalnosti i neobičnih činjenica. 51953113 ODGOVORI NA NEMOGUĆA PITANJA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.