pregleda

VW passat B5.5 1.9 TDi grana usis


Cena:
1.300 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Subotica,
Subotica
Prodavac

Daki-market (351)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 414

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Za marku : Volkswagen
Za model: Volkswagen Passat B5

Skinuto sa stranca model 2001 godište u ispravnom stanju.

Odgovara za modele audi A4, A6, passat B5, B5.5

Može slanje kurirskom službom.

PROČITAJ PAŽLJIVO za nove članove, svaki predmet koji kupite prodavcu se naplaćuje provizija, tako da kad odustanete PRODAVAC DAJE NEGATIVNU zbog povratka provizije, ako se ne dogovorimo drugacije, informativna kupovina(zbog broja telefona) ne dolazi u obzir sve sta vas zanima pitajte porukama.
Kontaktirajre u vezi preuzumanja predmeta, očekujem da se kupac javi, kako ce biti izvršena kupoprodaja stvar dogovora, ako želite da vam pošaljem izlicitirani predmet poštarinu placa kupac, da ne bi došlo do zabune, pozovite pošaljite poruku pitajte za sve sto vas zanima da ne bi reklamirali kupljene predmete, NE PRIZNAJEM REKLAMACIJE.
Pre nego sto odlučite da kupite bilo sta sa moje liste`obavezno` kontaktirajte u vezi tog predmeta, da nije u međuvremenu prodat, da ne bude brzoplete kupovine pa ja platim proviziju a vi odustanete. Jer onda sledi negativna. Novim clanovima ne šaljem pre uplate .
OČEKUJEM DA SE KUPAC JAVI U ODREĐENOM ROKU PO PRAVILIMA KUPINDA RADI POTVRDE KUPOVINE, U SUPROTNOM NEGATIVNA ,vraćanje predmeta na ponovnu prodaju, jer nemam nameru da nekome čuvam predmet mesec dana kad vec ima jos zainteresovanih za taj predmet.Hvala

Predmet: 70999925
Skinuto sa stranca model 2001 godište u ispravnom stanju.

Odgovara za modele audi A4, A6, passat B5, B5.5

Može slanje kurirskom službom.
70999925 VW passat B5.5 1.9 TDi grana usis

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.