pregleda

Muški crni džemper


Cena:
600 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Kovin,
Kovin
Prodavac

Ava06 (151)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 226

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 44
Boja: Crna
Veličina (USA): XL
Proizvođač: Konstantin
Zakopčavanje: Ne
Materijal: Pamuk

Muški, crni džemper, vrlo malo korišćen i u odličnom stanju. Veličina je XL ali sam detaljne mere dole naveo. Proizveden u Srbiji poznate marke KONSTANTIN. Prelepog izgleda, 100% pamuk. Na slikama deluje izbledelo ali nije,to je zbog sobnog svetla, džemper je potpuno crn i kao nov. Dimenzije džempera su : širina ramena od štepa do štepa je 46 cm, širina od pazuha do pazuha je 57 cm, dužina rukava mereno od pazuha je 53 cm,ukupna dužina džempera je 68 cm. Za sve informacije i dodatne fotografije stojim na raspolaganju.

Ne bavim se preprodajom. Sve stvari šaljem preko Pošte, jer je tako najbrža i najsigurnija dostava. Ako platite pre slanja, to vam je najjeftinija opcija a robu šaljem čim legne uplata. Poštarinu plaća kupac.

Predmet: 44882941
Muški, crni džemper, vrlo malo korišćen i u odličnom stanju. Veličina je XL ali sam detaljne mere dole naveo. Proizveden u Srbiji poznate marke KONSTANTIN. Prelepog izgleda, 100% pamuk. Na slikama deluje izbledelo ali nije,to je zbog sobnog svetla, džemper je potpuno crn i kao nov. Dimenzije džempera su : širina ramena od štepa do štepa je 46 cm, širina od pazuha do pazuha je 57 cm, dužina rukava mereno od pazuha je 53 cm,ukupna dužina džempera je 68 cm. Za sve informacije i dodatne fotografije stojim na raspolaganju. 44882941 Muški crni džemper

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.