pregleda

Conto Bene duks kao NOV


Stara cena

999

din
-50%
Cena:
500 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 46
Boja: Bela
Veličina (USA): M
Materijal: Ostalo
Proizvođač: Conto Bene
Zakopčavanje: Ne

Conto Bene duks.bez tragova nosenja.bele boje.pun likre.dosta tegljiv a postojan.dole u struku i na levom rukavu vezene aplikacije brenda.okovratnik ojacan crnom jakom tkaninom.neki savovi radjeni crnim koncem da bi dali kontrast i ubili jednobojnost duksa.deklarisana velicina m.cela duzina 66cm,poluobim pazuha 55cm.vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 70151857
Conto Bene duks.bez tragova nosenja.bele boje.pun likre.dosta tegljiv a postojan.dole u struku i na levom rukavu vezene aplikacije brenda.okovratnik ojacan crnom jakom tkaninom.neki savovi radjeni crnim koncem da bi dali kontrast i ubili jednobojnost duksa.deklarisana velicina m.cela duzina 66cm,poluobim pazuha 55cm.vise slika na kup.prod. 70151857 Conto Bene duks kao NOV

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.