pregleda

Mcdonalds Disney Tinkerbell-Zvoncica igracka


Cena:
2.299 din
Stanje: Kolekcionarski primerak
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

Detaljno stanje: Dobro
Materijal: Plastika

Mcdonalds Disney Tinkerbell igracka 2002god.Mali list kada se povuce ka levoj strani,kao da zakoci igracku da se ne bi vrtela,tada se zatvore latice,igracka se navije(postolje gde je mali list se vrti ukrug da bi se navila),list se zatim povuce ka desnoj strani i igracka krece da se vrti ukrug i latice se otvaraju i igracka se okrece.Zvoncica moze da se i izvadi iz cveta.Cvet moze da stoji otvoren ili zatvoren.

Saljem post expressom ili licno preuzimanje.

Predmet: 75558637
Mcdonalds Disney Tinkerbell igracka 2002god.Mali list kada se povuce ka levoj strani,kao da zakoci igracku da se ne bi vrtela,tada se zatvore latice,igracka se navije(postolje gde je mali list se vrti ukrug da bi se navila),list se zatim povuce ka desnoj strani i igracka krece da se vrti ukrug i latice se otvaraju i igracka se okrece.Zvoncica moze da se i izvadi iz cveta.Cvet moze da stoji otvoren ili zatvoren. 75558637 Mcdonalds Disney Tinkerbell-Zvoncica igracka

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.