pregleda

Čizme El Alamo


Cena:
4.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

Getzi (296)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2800

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Duboke
Proizvođač: El Alamo
Materijal: Koža

Nošene, ali u veoma korektnom stanju motorke, kaubojke. Lanac sam lično namontirao da bi čizme zveckale pri hodanju kao da su mamuze na njima. Mogu se skinuti naravno. Originalne karike na čizmama su malo požutele, ali je to skoro zanemarivo zbog novog lanca (povodca) koji je obavijen oko samih čizama. Ja nosim broj 42 i čizme mi savršeno pašu. Metrom sam merio dužinu gazišta s unutrašnje strane od vrha prstiju do kraja pete i 27cm je. Za sva dodatna pitanja sam tu i slobodno pitajte šta god vas zanima.


Predmet: 77276089
Nošene, ali u veoma korektnom stanju motorke, kaubojke. Lanac sam lično namontirao da bi čizme zveckale pri hodanju kao da su mamuze na njima. Mogu se skinuti naravno. Originalne karike na čizmama su malo požutele, ali je to skoro zanemarivo zbog novog lanca (povodca) koji je obavijen oko samih čizama. Ja nosim broj 42 i čizme mi savršeno pašu. Metrom sam merio dužinu gazišta s unutrašnje strane od vrha prstiju do kraja pete i 27cm je. Za sva dodatna pitanja sam tu i slobodno pitajte šta god vas zanima. 77276089 Čizme El Alamo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.