pregleda

SALAMANDER prava koza, 40, perfektne!


Cena:
1.750 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

milos2M (2607)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 5211

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 26 cm
Broj: 40
Boja: Crna
Tip: Duboke
Materijal: Koža
Vrsta gazišta: Ravne
Proizvođač: Salamander

SALAMANDER izuzetne cizme od prirodne koze. Korisno unutrasnje gaziste 26 cm, mozda i 26,5. Mogu kao dnevna varijanta, ili vecerasnja, lagane su, tople i izuzetno udobne. To je SALAMANDER! Placene skoro 20.000, na Kupindu je stvarno simbilicna cena. Nikakva ostecenja, zift crna boja. Na prstima divan zumbani rad. Nosene svega par puta, na djonu je jos nalepnica sa vrstom materijala... djon inace perfektan, kao da nisu ni obuvane...

POGLEDAJTE MOJU CELOKUPNU PONUDU I PITAJTE ZA POPUST KOD KUPOVINE VISE OD JEDNOG ARTIKLA :)

Predmet: 36294879
SALAMANDER izuzetne cizme od prirodne koze. Korisno unutrasnje gaziste 26 cm, mozda i 26,5. Mogu kao dnevna varijanta, ili vecerasnja, lagane su, tople i izuzetno udobne. To je SALAMANDER! Placene skoro 20.000, na Kupindu je stvarno simbilicna cena. Nikakva ostecenja, zift crna boja. Na prstima divan zumbani rad. Nosene svega par puta, na djonu je jos nalepnica sa vrstom materijala... djon inace perfektan, kao da nisu ni obuvane... 36294879 SALAMANDER prava koza, 40, perfektne!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.