pregleda besplatna dostava

Ženske kožne cipele–čizmice


Cena:
10.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

tajnizivot37 (3)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 3

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 24 cm
Broj: 38
Boja: Zelena
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Koža
Vrsta gazišta: Platforma
Tip: Poluduboke

Duboke, kožne cipele-čizmice, jednom nošene, (mogla sam staviti i opciju NEKORIŠĆEN, doslovno su nove, stavila sam opciju POLUDUBOKE, ali se mogu smatrati i dubokim čizmicama), nemaju nikakvo oštećenje, broj 38. (ja nosim 37 inače, tako da je malo drugačiji kalup), unutra obložene, tako da su vrlo tople. Lepe, praktične i kvalitetne, elegantne, ali i sportske. Ne mogu da ih nosim zbog visoke platforme i to je jedini razlog zašto ih prodajem. Cena je malo veća, jer sam ih ja još skuplje platila, jer je u pitanju kvalitet kože. Kontaktirajte me putem poruke na ovoj stranici.

Uplata moze pouzecem ili lično, kako obema stranama najbolje odgovara.

Predmet: 76884241
Duboke, kožne cipele-čizmice, jednom nošene, (mogla sam staviti i opciju NEKORIŠĆEN, doslovno su nove, stavila sam opciju POLUDUBOKE, ali se mogu smatrati i dubokim čizmicama), nemaju nikakvo oštećenje, broj 38. (ja nosim 37 inače, tako da je malo drugačiji kalup), unutra obložene, tako da su vrlo tople. Lepe, praktične i kvalitetne, elegantne, ali i sportske. Ne mogu da ih nosim zbog visoke platforme i to je jedini razlog zašto ih prodajem. Cena je malo veća, jer sam ih ja još skuplje platila, jer je u pitanju kvalitet kože. Kontaktirajte me putem poruke na ovoj stranici. 76884241 Ženske kožne cipele–čizmice

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.