pregleda

Elegantne kožne cipele BATA vel. 36 kao NOVE


Cena:
3.000 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Šabac,
Šabac
Prodavac

Dužina gazišta: -
Broj: 36
Boja: Bež
Proizvođač: Bata
Materijal: Koža
Tip: Plitke
Vrsta gazišta: Štikla

Elegantne `MOĆNE` Bata cipele, sa malim otvorom napred (kod prstiju). Cipele su od 100 % prirodne kože. Beli deo cipela izgleda kao pleten, šnala je krem, štikla je zlatna. Ja sam ih obula samo jednom pre nekoliko godina, na venčanju i od tada stoje spakovane, jer nisam imala priliku da ih ponovo obujem, a i stopalo mi se deformisalo, pa ne trpi više ovakvu obuću sa štiklom. Cipele su još lepše i moćnije uživo. Ja nosim veličinu 36-37 (dužina gazište 23,5 cm) i u potpunosti mi odgovara veličine 36 ovih cipela. Kupila sam ih kao nove samo za jednu priliku i tada ih bez problema nosila ceo dan. Kupljene su u radnji BATA i `papreno` plaćene.

Dostava se vrši brzom poštom ili ličnim preuzimanjem (Šabac).

Predmet: 69526529
Elegantne `MOĆNE` Bata cipele, sa malim otvorom napred (kod prstiju). Cipele su od 100 % prirodne kože. Beli deo cipela izgleda kao pleten, šnala je krem, štikla je zlatna. Ja sam ih obula samo jednom pre nekoliko godina, na venčanju i od tada stoje spakovane, jer nisam imala priliku da ih ponovo obujem, a i stopalo mi se deformisalo, pa ne trpi više ovakvu obuću sa štiklom. Cipele su još lepše i moćnije uživo. Ja nosim veličinu 36-37 (dužina gazište 23,5 cm) i u potpunosti mi odgovara veličine 36 ovih cipela. Kupila sam ih kao nove samo za jednu priliku i tada ih bez problema nosila ceo dan. Kupljene su u radnji BATA i `papreno` plaćene. 69526529 Elegantne kožne cipele BATA vel. 36 kao NOVE

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.