pregleda

ELEGANTNA , DUGACKA BUNDA OD NUTRIJE


Cena:
5.600 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

Ruzica53 (188)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 219

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Boja: Braon
Veličina (USA): Nepoznata
Veličina (evropska): Nepoznata
Dužina: Dugačka
Materijal: Krzno
Proizvođač: KUPLJENA U POLJSKOJ

DUGACKA BUNDA , BRAON BOJE , OD NUTRIJE / DLAKA JE SJAJNA I NE LINJA SE /, VRLO MALO NOSENA , BEZ OSTECENJA , IZ PORODICNOG ORMARA .KLASICAN KROJ .IMA DVA USECENA DZEPA .VRLO JE TESKO IZMERITI BUNDU ZBOG KRZNA ALI JA SAM SE POTRUDILA PA SU MERE SLEDECE :DUZINA JE ISPOD KOLENA , oko 110cm , SIRINA RAMENA JE: oko 45cm ,DUZINA RUKAVA JE : oko60cm .SIRINA OD PAZUHA DO PAZUHA JE :oko 58cm ,SIRINA U KUKOVIMA-DONJA IVICA DZEPA JE : oko 61cm .BUNDU SAM MERILA U ZAKOPCANOM STANJU /polozila sam je na sto/ MISLIM DA ODGOVARA BROJU : 42 /na njoj ne pise broj/.Slike verno prikazuju izgled i boju bunde .

PREDMET SALJEM NAKON PRISTIGLE UPLATE NA MOJ TEKUCI RACUN KOD POSTE ILI SE MOZE PREUZETI LICNO U BEOGRADU . MOLIM KUPCA DA MI SE POSLE UPLATE JAVI KUPINDO PORUKOM U KOJOJ CE NAVESTI TACNO UPLACENI IZNOS I IME UPLATIOCA , ZA OSTECENJA PRILIKOM TRANSPORTA NE ODGOVARAM .PREDMET NE SALJEM U INOSTRANSTVO . TROSKOVE DOSTAVE PLACA KUPAC . NE PRIMAM REKLAMACIJE I NE VRSIM POVRACAJ PREDMETA JER GA DOVOLJNO DOBRO OPISEM A MOZETE MI POSTAVITI I DODATNA PITANJA PREKO KUPINDO PORUKA .




Predmet: 22442491
DUGACKA BUNDA , BRAON BOJE , OD NUTRIJE / DLAKA JE SJAJNA I NE LINJA SE /, VRLO MALO NOSENA , BEZ OSTECENJA , IZ PORODICNOG ORMARA .KLASICAN KROJ .IMA DVA USECENA DZEPA .VRLO JE TESKO IZMERITI BUNDU ZBOG KRZNA ALI JA SAM SE POTRUDILA PA SU MERE SLEDECE :DUZINA JE ISPOD KOLENA , oko 110cm , SIRINA RAMENA JE: oko 45cm ,DUZINA RUKAVA JE : oko60cm .SIRINA OD PAZUHA DO PAZUHA JE :oko 58cm ,SIRINA U KUKOVIMA-DONJA IVICA DZEPA JE : oko 61cm .BUNDU SAM MERILA U ZAKOPCANOM STANJU /polozila sam je na sto/ MISLIM DA ODGOVARA BROJU : 42 /na njoj ne pise broj/.Slike verno prikazuju izgled i boju bunde . 22442491 ELEGANTNA , DUGACKA BUNDA OD NUTRIJE

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.