pregleda

ENERGIE-N.R.G. trouzers machine 9K ORIGINAL


Cena:
1.499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 52
Veličina (USA): L
Boja: Plava
Dužina: Do kolena
Proizvođač: ENERGIE-made in ITALY
Materijal: Teksas

ORIGINAL pantalonice marke ENERGIE.donete iz ciriha.N.R.G.TROUZERS MACHINE 9K.MADE IN ITALY.100% cotton.napravljene od texasa sa delovima tkanine zeleno maslinaste boje.gornji savovi siveni zeleno maslinastim koncem.ovakvih nema na nasem trzistu.kopcaju se dugmetima.dugmad je brendirana imenom firme.napred mali dzep maslinaste boje.zadnji dzep desno se kopca metalnim zipom iznad kojeg je zelenomaslinasta tkanina a na donjem delu militari print.nazad gajka je siroka kao gurtna i takodje maslinaste boje.BEZ TRAGOVA NOSENJA.slikane i izmedju nogu i unutrasnjost i spoljasnjost.u unutrasnjosti etiketa.deklarisana velicina 36.dimenzije su:poluobim struka 44cm,cela duzina 50cm,poluobim nogavice na kraju 28cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 71829441
ORIGINAL pantalonice marke ENERGIE.donete iz ciriha.N.R.G.TROUZERS MACHINE 9K.MADE IN ITALY.100% cotton.napravljene od texasa sa delovima tkanine zeleno maslinaste boje.gornji savovi siveni zeleno maslinastim koncem.ovakvih nema na nasem trzistu.kopcaju se dugmetima.dugmad je brendirana imenom firme.napred mali dzep maslinaste boje.zadnji dzep desno se kopca metalnim zipom iznad kojeg je zelenomaslinasta tkanina a na donjem delu militari print.nazad gajka je siroka kao gurtna i takodje maslinaste boje.BEZ TRAGOVA NOSENJA.slikane i izmedju nogu i unutrasnjost i spoljasnjost.u unutrasnjosti etiketa.deklarisana velicina 36.dimenzije su:poluobim struka 44cm,cela duzina 50cm,poluobim nogavice na kraju 28cm. vise slika na kup.prod. 71829441 ENERGIE-N.R.G. trouzers machine 9K ORIGINAL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.