pregleda

Džonar Nejder Z


Cena:
499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (299)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 363

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Džonar Nejder ZTvrdi povez sa zaštitnim omotomJedan od osnivača Društva informacionih tehnologija i fondacije novih lidera, Džonar Nejder, filozof je digitalnog doba koji je pružao menadžmentske i marketinške konsultantske usluge nekim od najvećih svetskih korporacija uključujući i IBM. Nejderov futuristički triler Z govori o grupi nadahnutih međunarodnih terorista koji pokušavaju da promene odnose snaga u svetu. Pisac ove proze dokazuje nam da sadašnji rat protiv terorizma predstavlja dečiju igru Iz ovog romana shvatićemo da dolazi vreme kada će teroristi jedni drugima objaviti rat do istrebljenja, dok će običnim smrtnici ma jedino ostati da se opredele za neku od sukobljenih strana. strana. Treba istaći da su poglavlja u knjizi specifično urađena. Numerisana su slovima, a svaki naziv poglavlja kao i izreke počinju istim slovom. Izreke sa kojima Nejder započinje svoja poglavlja predstavljaju aforističke bisere poput: „Diplomatija je važna samo onda kad je druga strana u jačem položaju“ i „zajednice koje tolerišu vandale su zajednice koje ne mogu da ukrote njihove teroriste“.7/37

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 77783733
Džonar Nejder ZTvrdi povez sa zaštitnim omotomJedan od osnivača Društva informacionih tehnologija i fondacije novih lidera, Džonar Nejder, filozof je digitalnog doba koji je pružao menadžmentske i marketinške konsultantske usluge nekim od najvećih svetskih korporacija uključujući i IBM. Nejderov futuristički triler Z govori o grupi nadahnutih međunarodnih terorista koji pokušavaju da promene odnose snaga u svetu. Pisac ove proze dokazuje nam da sadašnji rat protiv terorizma predstavlja dečiju igru Iz ovog romana shvatićemo da dolazi vreme kada će teroristi jedni drugima objaviti rat do istrebljenja, dok će običnim smrtnici ma jedino ostati da se opredele za neku od sukobljenih strana. strana. Treba istaći da su poglavlja u knjizi specifično urađena. Numerisana su slovima, a svaki naziv poglavlja kao i izreke počinju istim slovom. Izreke sa kojima Nejder započinje svoja poglavlja predstavljaju aforističke bisere poput: „Diplomatija je važna samo onda kad je druga strana u jačem položaju“ i „zajednice koje tolerišu vandale su zajednice koje ne mogu da ukrote njihove teroriste“.7/37 77783733 Džonar Nejder Z

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.