pregleda

Robert Maklijam Vilson Ripli Bogl


Cena:
399 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Ripli Maklijam Vilson Ripli BoglMeki povez„ Ja sam Ripli Bogl. Princ pločnika, kralj klupa u parkovima i hladni vetrovi odasvud neprestano mi šaraju kožu. Da biste mi se pridružili, morate i sami hrabro da se suočite s vazduhom i beskrajem čiste dosade. Otvorena prostranstva moja su kuća i okućnica. Odlučno, sa strahom i zahvalnošću, špartam gradskim ulicama. “„ Junak Roberta Maklijama Vilsona po kome je njegov prvi roman i nazvan ćudljiva je intelektualna mlada skitnica iz Belfasta. Ripli Bogl tumara Londonom, brljajući po svojim sumnjivim lirskim opservacijama u kojima ogoljuje ovaj grad uz zastrašujuće reminiscencije na svoju mladost. .. Ovo je uverljiv, stilski besprekoran debitantski roman. Ispunjen gorkim humorom i slikama koje nećete zaboraviti. “Daily Telegraph„ Svojim vrcavim jezikom i energijom, Maklijam Vilson je stalno korak ispred čitaoca, pa i same svoje priče. .. Zadivljujuća izvedba, nezadrživa, duboka, gnevna. Naterala me je da se smejem. Naterala me je da se zamislim. Naterala me je da zavidim. “The Irish Times„ Zvezda je rođena. To je Robert Maklijam Vilson, tvorac Riplija Bogla. Delo besprekorne veštine. .. Insistiram da ga pročitate. “Sunday Telegraph„ Ripli Bogl je verovatno jedan od najboljih irskih romana u poslednjih deset godina. Bukvalno će vas satrti. “The Times„ Ja sam Ripli Bogl. Princ pločnika, kralj klupa u parkovima i hladni vetrovi odasvud neprestano mi šaraju kožu. Da biste mi se pridružili, morate i sami hrabro da se suočite s vazduhom i beskrajem čiste dosade. Otvorena prostranstva moja su kuća i okućnica. Odlučno, sa strahom i zahvalnošću, špartam gradskim ulicama. “„ Junak Roberta Maklijama Vilsona po kome je njegov prvi roman i nazvan ćudljiva je intelektualna mlada skitnica iz Belfasta. Ripli Bogl tumara Londonom, brljajući po svojim sumnjivim lirskim opservacijama u kojima ogoljuje ovaj grad uz zastrašujuće reminiscencije na svoju mladost. .. Ovo je uverljiv, stilski besprekoran debitantski roman. Ispunjen gorkim humorom i slikama koje nećete zaboraviti. “Daily Telegraph„ Svojim vrcavim jezikom i energijom, Maklijam Vilson je stalno korak ispred čitaoca, pa i same svoje priče. .. Zadivljujuća izvedba, nezadrživa, duboka, gnevna. Naterala me je da se smejem. Naterala me je da se zamislim. Naterala me je da zavidim. “The Irish Times„ Zvezda je rođena. To je Robert Maklijam Vilson, tvorac Riplija Bogla. Delo besprekorne veštine. .. Insistiram da ga pročitate. “Sunday Telegraph„ Ripli Bogl je verovatno jedan od najboljih irskih romana u poslednjih deset godina. Bukvalno će vas satrti. “The Times6/34

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76618005
Ripli Maklijam Vilson Ripli BoglMeki povez„ Ja sam Ripli Bogl. Princ pločnika, kralj klupa u parkovima i hladni vetrovi odasvud neprestano mi šaraju kožu. Da biste mi se pridružili, morate i sami hrabro da se suočite s vazduhom i beskrajem čiste dosade. Otvorena prostranstva moja su kuća i okućnica. Odlučno, sa strahom i zahvalnošću, špartam gradskim ulicama. “„ Junak Roberta Maklijama Vilsona po kome je njegov prvi roman i nazvan ćudljiva je intelektualna mlada skitnica iz Belfasta. Ripli Bogl tumara Londonom, brljajući po svojim sumnjivim lirskim opservacijama u kojima ogoljuje ovaj grad uz zastrašujuće reminiscencije na svoju mladost. .. Ovo je uverljiv, stilski besprekoran debitantski roman. Ispunjen gorkim humorom i slikama koje nećete zaboraviti. “Daily Telegraph„ Svojim vrcavim jezikom i energijom, Maklijam Vilson je stalno korak ispred čitaoca, pa i same svoje priče. .. Zadivljujuća izvedba, nezadrživa, duboka, gnevna. Naterala me je da se smejem. Naterala me je da se zamislim. Naterala me je da zavidim. “The Irish Times„ Zvezda je rođena. To je Robert Maklijam Vilson, tvorac Riplija Bogla. Delo besprekorne veštine. .. Insistiram da ga pročitate. “Sunday Telegraph„ Ripli Bogl je verovatno jedan od najboljih irskih romana u poslednjih deset godina. Bukvalno će vas satrti. “The Times„ Ja sam Ripli Bogl. Princ pločnika, kralj klupa u parkovima i hladni vetrovi odasvud neprestano mi šaraju kožu. Da biste mi se pridružili, morate i sami hrabro da se suočite s vazduhom i beskrajem čiste dosade. Otvorena prostranstva moja su kuća i okućnica. Odlučno, sa strahom i zahvalnošću, špartam gradskim ulicama. “„ Junak Roberta Maklijama Vilsona po kome je njegov prvi roman i nazvan ćudljiva je intelektualna mlada skitnica iz Belfasta. Ripli Bogl tumara Londonom, brljajući po svojim sumnjivim lirskim opservacijama u kojima ogoljuje ovaj grad uz zastrašujuće reminiscencije na svoju mladost. .. Ovo je uverljiv, stilski besprekoran debitantski roman. Ispunjen gorkim humorom i slikama koje nećete zaboraviti. “Daily Telegraph„ Svojim vrcavim jezikom i energijom, Maklijam Vilson je stalno korak ispred čitaoca, pa i same svoje priče. .. Zadivljujuća izvedba, nezadrživa, duboka, gnevna. Naterala me je da se smejem. Naterala me je da se zamislim. Naterala me je da zavidim. “The Irish Times„ Zvezda je rođena. To je Robert Maklijam Vilson, tvorac Riplija Bogla. Delo besprekorne veštine. .. Insistiram da ga pročitate. “Sunday Telegraph„ Ripli Bogl je verovatno jedan od najboljih irskih romana u poslednjih deset godina. Bukvalno će vas satrti. “The Times6/34 76618005 Robert Maklijam Vilson Ripli Bogl

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.