pregleda

Miroslav Josić Višnjić Pristup u kap i seme


Cena:
999 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (229)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 267

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Miroslav Josić VišnjićPristup u kap i semeTvrdi povezIzdavač Srpska književna zadrugaMarko Nedić: O sudbini kažnjenih žena na Golom otoku i Svetom Grgoru.. Autor rečima i iskustvom samih kažnjenica, žrtvovanih u ime politike i njene dogmatizovane ideološke svesti. Govori kao o nečem najstrašnijem i najtragičnijem što im se moglo dogoditi u društvu koje je deklerativno proglašavano najslobodnijim društvom u kojem se može živeti.Ljubiša Jeremić: Pristup u kap i seme Miroslava Josića Višnjića… Može se čitati kao naročit stvaralački pristup istorijskom stradanju koje je moralo biti prikazano kao stradanje pojedinaca, one kapi u okeanu bede.Vladislava Rbnika: Pristup u kapi i seme je knjiga koja puno dejstvo postiže tek u pažljivom, ponavaljanom, unakrsnom čitanju. Preispitivanje prošlosti, traganje za izvesnostima, prenosi se u tom procesu sa kazivača na čitaoca.Đorđe Vuković: Josić se nije usredsredio na samo mučilište i nepodnošljive ljudske patnje, već je… Stavio prigušivač na jauke mučenika i doveo junake koje se mirno sećaju logora, teškog rada, žeđi, gladi, bolesti. Isleđivanja iz noći u noć, mučkih ubistava, batina, mokrih ležaja, smrdljive hrane i drugih svakodnevnih nevolja. `3/27

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76053353
Miroslav Josić VišnjićPristup u kap i semeTvrdi povezIzdavač Srpska književna zadrugaMarko Nedić: O sudbini kažnjenih žena na Golom otoku i Svetom Grgoru.. Autor rečima i iskustvom samih kažnjenica, žrtvovanih u ime politike i njene dogmatizovane ideološke svesti. Govori kao o nečem najstrašnijem i najtragičnijem što im se moglo dogoditi u društvu koje je deklerativno proglašavano najslobodnijim društvom u kojem se može živeti.Ljubiša Jeremić: Pristup u kap i seme Miroslava Josića Višnjića… Može se čitati kao naročit stvaralački pristup istorijskom stradanju koje je moralo biti prikazano kao stradanje pojedinaca, one kapi u okeanu bede.Vladislava Rbnika: Pristup u kapi i seme je knjiga koja puno dejstvo postiže tek u pažljivom, ponavaljanom, unakrsnom čitanju. Preispitivanje prošlosti, traganje za izvesnostima, prenosi se u tom procesu sa kazivača na čitaoca.Đorđe Vuković: Josić se nije usredsredio na samo mučilište i nepodnošljive ljudske patnje, već je… Stavio prigušivač na jauke mučenika i doveo junake koje se mirno sećaju logora, teškog rada, žeđi, gladi, bolesti. Isleđivanja iz noći u noć, mučkih ubistava, batina, mokrih ležaja, smrdljive hrane i drugih svakodnevnih nevolja. `3/27 76053353 Miroslav Josić Višnjić Pristup u kap i seme

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.