pregleda

Tonino Benakvista Malavita


Cena:
249 din
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

TONINO BENAKVISTA MALAVITAMeki povezIzdavač Laguna;Roman koji je inspirisao Martina Skorsezea, Lika Besona i Roberta de Nira da snime najzabavniji film o Mafiji ikad!;;Možda čovek može napustiti Mafiju, ali Mafija nikada neće napustiti njega.;;Američka porodica se nastanjuje u Šolonu na Avru, u Normandiji. Sve je naizgled uobičajeno. Fred, otac, tvrdi da je istoričar koji priprema knjigu o iskrcavanju. Megi, majka, volontira u jednom dobrotvornom udruženju i briljantno sprema roštilj. Bel, ćerka, časno nosi svoje ime. I najzad, bez Vorena, sina, ništa ne može da se obavi i svima je potrebna njegova pomoć. A ne smemo zaboraviti ni veoma diskretnog psa po imenu Malavita. Sve u svemu, porodica poput drugih. Osim što porodica Blejk ni u kom slučaju nije onakva kakvom želi da se prikaže jer otac nije pisac već bivši šef njujorškog mafijaškog klana koga prate agenti FBI-ja.;;Život Blejkovih, pod stalnom pretnjom odmazde, pretvoren je u niz bežanja, laži i besmislenih situacija. Sada će Fred, Megi, Bel i Voren pokušati, svako na svoj način, da pronađu smisao svog postojanja u ovom nezanimljivom malom gradu. Sve do dana kada im Don Mimino, vođa pet porodica u Njujorku, neočekivano ulazi u trag... Jedno je sigurno: ako se Blejkovi dosele u vaš kraj, bežite glavom bez obzira.;;„Divlje zabavno i iznenađujuće dirljivo.“ - The Guardian;;„Urnebesno! Britko pisanje, žustar tempo, ludi humor – kriminalistička priča koja će oduševiti sve ljubitelje romana Elnora Leonarda.“ - Publishers Weekly;;„Izuzetno pametno i originalno osmišljeno! Virtuozne scene zasnovane na apsurdima i slučajnostima potpuno će vas oduševiti.“ - Kirkus Reviews2/1

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76023793
TONINO BENAKVISTA MALAVITAMeki povezIzdavač Laguna;Roman koji je inspirisao Martina Skorsezea, Lika Besona i Roberta de Nira da snime najzabavniji film o Mafiji ikad!;;Možda čovek može napustiti Mafiju, ali Mafija nikada neće napustiti njega.;;Američka porodica se nastanjuje u Šolonu na Avru, u Normandiji. Sve je naizgled uobičajeno. Fred, otac, tvrdi da je istoričar koji priprema knjigu o iskrcavanju. Megi, majka, volontira u jednom dobrotvornom udruženju i briljantno sprema roštilj. Bel, ćerka, časno nosi svoje ime. I najzad, bez Vorena, sina, ništa ne može da se obavi i svima je potrebna njegova pomoć. A ne smemo zaboraviti ni veoma diskretnog psa po imenu Malavita. Sve u svemu, porodica poput drugih. Osim što porodica Blejk ni u kom slučaju nije onakva kakvom želi da se prikaže jer otac nije pisac već bivši šef njujorškog mafijaškog klana koga prate agenti FBI-ja.;;Život Blejkovih, pod stalnom pretnjom odmazde, pretvoren je u niz bežanja, laži i besmislenih situacija. Sada će Fred, Megi, Bel i Voren pokušati, svako na svoj način, da pronađu smisao svog postojanja u ovom nezanimljivom malom gradu. Sve do dana kada im Don Mimino, vođa pet porodica u Njujorku, neočekivano ulazi u trag... Jedno je sigurno: ako se Blejkovi dosele u vaš kraj, bežite glavom bez obzira.;;„Divlje zabavno i iznenađujuće dirljivo.“ - The Guardian;;„Urnebesno! Britko pisanje, žustar tempo, ludi humor – kriminalistička priča koja će oduševiti sve ljubitelje romana Elnora Leonarda.“ - Publishers Weekly;;„Izuzetno pametno i originalno osmišljeno! Virtuozne scene zasnovane na apsurdima i slučajnostima potpuno će vas oduševiti.“ - Kirkus Reviews2/1 76023793 Tonino Benakvista Malavita

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.