pregleda

Ejmi Velborn Dekodirani Da Vinčijev kod


Cena:
299 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Ejmi Velborn - Dekodirani Da Vinčijev kod: činjenice koje se kriju u pozadini romana Da Vinčijev kod (originalni naslov: Amy Welborn: De-Coding Da Vinci)Narodna knjiga, Alfa, Beograd, 2006., tvrd povez, 168 str., 20 cmKnjiga Ejmi Velborn je provokativno štivo i bavi se nekim spornim pitanjima koja je pokrenuo apsolutni svjetski bestseler “Da Vinčijev kod” Dena Brauna, a prvenstveno iz oblasti teologije i istorije. Razmatrajući Braunove izvore, ispitujući i proveravajući njegove opise ranohrišćanskih spisa, učenja i sporova - događaje koji su opširno dokumentovani, Ejmi Velborn je ponudila odgovore na brojne nedoumice koje proizlaze iz ovog romana. Pišući jasnim i lako čitljivim stilom, ona iznosi svoje argumente i opštepoznate činjenice o hrišćanskoj nauci i istoriji, ukazujući na greške po pitanju religije, istorije i umetnosti, koje sadrži Braunova knjiga.“Dekodirani Da Vinčijev kod” moguće je čitati i bez prethodnog upoznavanja sa Braunovim romanom, jer je Ejmi Velborn iznela detaljan tok radnje romana “Da Vinčijev kod” kako bi uporedo komentarisala ili uporedila određena poglavlja.Kritika ipak smatra da je Ejmi Velborn bila isuviše stroga prema Braunovom romanu te da je je zanemarila činjenicu da je on autor fikcionalnog, a ne istoriografskog dela, zbog čega i nije bio obavezan da se drži istine.Ejmi Velborn je rođena 1960. godine u Indijani (SAD). Završila je studije istorije i specijalizaciju iz istorije Crkve.Predavala je teologiju u Katoličkoj školi i pisala za poznate američke katoličke listove (“The Florida Catholic”, “Our Sunday Visitor”, “Catholic News Service”). Napisala je seriju katoličkih knjiga za djecu i tinejdžere (“Šest nedelja sa Biblijom”, “Ovde. Sad - Katolički vodič za dobar život”.4/36

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76016125
Ejmi Velborn - Dekodirani Da Vinčijev kod: činjenice koje se kriju u pozadini romana Da Vinčijev kod (originalni naslov: Amy Welborn: De-Coding Da Vinci)Narodna knjiga, Alfa, Beograd, 2006., tvrd povez, 168 str., 20 cmKnjiga Ejmi Velborn je provokativno štivo i bavi se nekim spornim pitanjima koja je pokrenuo apsolutni svjetski bestseler “Da Vinčijev kod” Dena Brauna, a prvenstveno iz oblasti teologije i istorije. Razmatrajući Braunove izvore, ispitujući i proveravajući njegove opise ranohrišćanskih spisa, učenja i sporova - događaje koji su opširno dokumentovani, Ejmi Velborn je ponudila odgovore na brojne nedoumice koje proizlaze iz ovog romana. Pišući jasnim i lako čitljivim stilom, ona iznosi svoje argumente i opštepoznate činjenice o hrišćanskoj nauci i istoriji, ukazujući na greške po pitanju religije, istorije i umetnosti, koje sadrži Braunova knjiga.“Dekodirani Da Vinčijev kod” moguće je čitati i bez prethodnog upoznavanja sa Braunovim romanom, jer je Ejmi Velborn iznela detaljan tok radnje romana “Da Vinčijev kod” kako bi uporedo komentarisala ili uporedila određena poglavlja.Kritika ipak smatra da je Ejmi Velborn bila isuviše stroga prema Braunovom romanu te da je je zanemarila činjenicu da je on autor fikcionalnog, a ne istoriografskog dela, zbog čega i nije bio obavezan da se drži istine.Ejmi Velborn je rođena 1960. godine u Indijani (SAD). Završila je studije istorije i specijalizaciju iz istorije Crkve.Predavala je teologiju u Katoličkoj školi i pisala za poznate američke katoličke listove (“The Florida Catholic”, “Our Sunday Visitor”, “Catholic News Service”). Napisala je seriju katoličkih knjiga za djecu i tinejdžere (“Šest nedelja sa Biblijom”, “Ovde. Sad - Katolički vodič za dobar život”.4/36 76016125 Ejmi Velborn Dekodirani Da Vinčijev kod

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.