pregleda

Gorica Nešović Nije strašno ako padneš strašno je ako ne ustaneš


Cena:
499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (229)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 267

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Gorica Nešović Nije strašno ako padneš strašno je ako ne ustanešMeki povezNije strašno ako padneš strašno je ako ne ustaneš Gorica NešovićIzdavač: MascomISBN: 978-86-7806-233-9Broj strana: 121Pismo: LatinicaPovez: MekFormat: 21 cmGodina izdanja: Jul, 2011OpisAko je neko do savršenstva razvio filozofiju uživanja u malim stvarima, onda je to ONA! Zato nam se i čini da je oduvek znamo. Možda iz škole, možda iz grada... možda još iz zabavišta? U Kuvarici nas je pustila u magični svet svoje intime, satkane od sitnica, mirisa začinskog bilja i kupki od lavande... Svako od nas se osećao kao sagovornik u Priči nikad kraja, a sada nam, kroz intimnu ispovest jedne žene, pisanu u trećem licu, saopštava da Nije strašno ako padneš – strašno je ako ne ustaneš.Ovakva priča ne može da nastane preko noći. Da bi je napisala, žena mora smrtno da se zaljubi, rodi i vaspita dete, izgubi muža, podigne kredit i stekne bar jedan opasan porok... Što je najvažnije, mora da pronađe svoj način da pobedi samoću, onu samoću koju osećamo i kada smo okruženi ljudima. Tako je nastala ova knjiga. Sada je na vama da je pročitate... Dragan Ilić...Moraće da proda kuću. Ona, arhitekta, neće imati gde da živi. To zvuči tako patetično, ali je istina. Razmišljala je kako su se gotovo svi iz njene grupe lepo snašli. Poslednjih godina je često išla na razna “useljenja”. Svaki od tih stanova ili kuća, projektovao je neko njen. A ona? Radila je u malom arhitektonskom birou koji je bio deo velike firme...6/19

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76014493
Gorica Nešović Nije strašno ako padneš strašno je ako ne ustanešMeki povezNije strašno ako padneš strašno je ako ne ustaneš Gorica NešovićIzdavač: MascomISBN: 978-86-7806-233-9Broj strana: 121Pismo: LatinicaPovez: MekFormat: 21 cmGodina izdanja: Jul, 2011OpisAko je neko do savršenstva razvio filozofiju uživanja u malim stvarima, onda je to ONA! Zato nam se i čini da je oduvek znamo. Možda iz škole, možda iz grada... možda još iz zabavišta? U Kuvarici nas je pustila u magični svet svoje intime, satkane od sitnica, mirisa začinskog bilja i kupki od lavande... Svako od nas se osećao kao sagovornik u Priči nikad kraja, a sada nam, kroz intimnu ispovest jedne žene, pisanu u trećem licu, saopštava da Nije strašno ako padneš – strašno je ako ne ustaneš.Ovakva priča ne može da nastane preko noći. Da bi je napisala, žena mora smrtno da se zaljubi, rodi i vaspita dete, izgubi muža, podigne kredit i stekne bar jedan opasan porok... Što je najvažnije, mora da pronađe svoj način da pobedi samoću, onu samoću koju osećamo i kada smo okruženi ljudima. Tako je nastala ova knjiga. Sada je na vama da je pročitate... Dragan Ilić...Moraće da proda kuću. Ona, arhitekta, neće imati gde da živi. To zvuči tako patetično, ali je istina. Razmišljala je kako su se gotovo svi iz njene grupe lepo snašli. Poslednjih godina je često išla na razna “useljenja”. Svaki od tih stanova ili kuća, projektovao je neko njen. A ona? Radila je u malom arhitektonskom birou koji je bio deo velike firme...6/19 76014493 Gorica Nešović Nije strašno ako padneš strašno je ako ne ustaneš

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.