pregleda

Biblija za decu


Cena:
1.650 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

"Biblija za decu," predstavlja pristupačan pregled Biblije prilagođen za decu. Ova knjiga je idealna za decu koja žele da istraže Bibliju na način prilagođen njihovom uzrastu. Glas Crkve nudi ovu knjigu kao resurs za decu kako bi im pomogao da bolje razumeju i povežu se sa pričama i naukama iz Biblije. Svaka priča je ispričana jednostavnim jezikom i praćena ilustracijama, što čini Bibliju privlačnom i razumljivom za mlađe čitaoce. "Biblija za Decu" je odličan alat za decu da steknu osnovno razumevanje priča iz Biblije i njenih nauka. Takođe, može biti korisna za roditelje i nastavnike koji žele da pomognu deci da istraže Bibliju na način prilagođen njihovom uzrastu.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75940329
"Biblija za decu," predstavlja pristupačan pregled Biblije prilagođen za decu. Ova knjiga je idealna za decu koja žele da istraže Bibliju na način prilagođen njihovom uzrastu. Glas Crkve nudi ovu knjigu kao resurs za decu kako bi im pomogao da bolje razumeju i povežu se sa pričama i naukama iz Biblije. Svaka priča je ispričana jednostavnim jezikom i praćena ilustracijama, što čini Bibliju privlačnom i razumljivom za mlađe čitaoce. "Biblija za Decu" je odličan alat za decu da steknu osnovno razumevanje priča iz Biblije i njenih nauka. Takođe, može biti korisna za roditelje i nastavnike koji žele da pomognu deci da istraže Bibliju na način prilagođen njihovom uzrastu. 75940329 Biblija za decu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.